Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 09 11

Horoskopas ketvirtadieniui – rugsėjo 12 d.

Šią dieną žvaigždės jums žada...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Įkvėpkite nuotykių pripildyto oro ir su tokia nuotaika pasitikite dienos iššūkius. Tiesą sakanti, tik kitiems atrodys, kad tai iššūkiai, bet ne jums. Kai kiti skųsis dėl neišsprendžiamų problemų, jums teliks nusistebėti. Galbūt pabersite visą sąrašą patarimų, kaip jas išspręsti, tačiau nesistebėkite, jei į jus atsigręš nepasitikėjimo pilni žvilgsniai. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena išskirtine taps dėl pokyčių, kuriuos sąlygos keli jums sumaištį keliantys prieštaravimai. Jiems ruoškitės nuo paties ryto ir neleiskite sau abejoti, kad viskas, ką sumanysite, yra įmanoma. Ne viskas bus lengva, bet našta palengvės, kai dalį jos perdėsite kam nors ant pečių. Tokiu būdu ne apsunkinsite kitų, o parodysite jiems, kad jais tikite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei manote, kad jūs viską žinote geriau – klystate. Patikėkite tuo, ką jums noriai sako jūsų antroji pusė ar partneriai darbe. Tik jų išmintingos mintys jums leis suprasti tikruosius jūsų norus ir parodys jūsų klaidas. Neprieštaraukite ir, užuot ieškoję pasiteisinimo, ieškokite sprendimų. Argi neišdrįsite kai ką atlikti ne taip, kaip esate įpratę?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Po ramybės kauke kruopščiai slėpsite įvairus prieštaringus jausmus. Todėl vietoj bandymo dideliais žingsniais pereiti per dieną ir jos pabaigoje tikėtis nusiraškyti kelis prinokusius vaisius, verčiau rinkitės kruopštų ir nuoseklų darbą. Na, o jei pasiduosite abejonėms ir nervingai blaškysitės nuo vienos prie kitos krypties, liksite it musę kandę. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Visi patikės jumis, jei nuo ryto „užsiklijuosite“ ant lūpų šypseną ir iki vakaro jos nenusiimsite. Žavėsitės viskuo, o visi žavėsis jumis. Viena, kas gali neraminti: kai kam atrodys, jog jūs privalote kiek rimčiau žvelgti į jums skirtas pareigas. Bet jūs žinosite, kaip ir ką pasakyti, kad kiti užuot jus kaltinę, ištartų jums kelis pagyrimo žodžius. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galimi skirtingi dienos scenarijai, nelygu kaip reaguosite į atsiveriančias galimybes ir prieš akis išdygusius akligatvius. Pastaba: jiems pasiruošti nebus leista. Tačiau nepamirškite, kad visus kelius jums parodys optimizmas, tapęs pagrindine dienos vertybe. Žinokite, ko norite, antraip būsite nesuprasti ir ne laiku pašalinti iš jums įdomaus žaidimo. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Bendravimas ar nedidelės kelionės išlaisvins jus ir tuo pačiu įtrauks į nesibaigiančių darbų sūkurį. Jame bus visko: tikėjimo ir nusivylimų, turiningų pažinčių ir neįvykusių susitikimų. Kiekviena sėkmė įkvėps, o nesėkmė skatins dar intensyviau rungtis už teigiamus rezultatus. Draugų ar artimų giminaičių vaidmenys šios dienos įvykiuose – pagrindiniai.    

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Net ir iš anksto nežinodami savo veiksmų pasekmių, tikėsite, kad rezultatai bus tobuli. O šis tikėjimas padės įveikti kelis nedidelius dienos barjerus. Tiesa, būtų gerai nedėti didelių lūkesčių į draugų pasiūlymus, nes juose gali be jūsų žinios įsivelti kelios nedraugiškos klaidos. Bet ir tuo atveju, jei teks taisyti klaidas, į viską žvelgsite su atlaidžia ironiška šypsena.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Žaidimai, kuriuos šiandien žaisite, nežadėdami pasakiško lengvumo, kvies naujoms svarbioms patirtims. Turėsite daryti tai, ką reikia ir taip, kaip reikia. Nors ne kartą privalėsite ieškoti neįprastų sprendimo būdų, jus įkvėps galimybė diktuoti žaidimo taisykles kitiems. Galbūt dėl to net ir sudėtingose situacijose jums iš veido nesitrauks giedra, o galva bus pilna optimistinių minčių. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Erzins ore tvyrantis optimizmas. Net jį neigdami, patys nejučiomis pradėsite tikėti tuo, kas yra ir tuo, ko nėra. O tai, net to nepastebint, padės judėti pasirinkto tikslo link. Viena bėda, kad tų tikslų rasis daugiau nei jums reikia, tačiau jums bus sunku ko nors atsisakyti. Patarimas vienas: jei norite sėkmingų rezultatų, darykite daugiau nei galite ir kitaip nei esate įpratę. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bus nejauku, jei vietoj grupės veiklos rinksitės bandymus visus dienos mūšius laimėti patys. O tokių pagundų bus, nes atsibudę ryte tikėsite savimi. Šis tikėjimas jums ir duos šio to gero ir iš jūsų nemažai atims. Jus tai ir džiugins, ir neramins. Užimkite saugią vietą kolektyve, o ten būdami įgysite stiprybės, kuri leis jums siekti tobulų rezultatų ar bent jais tikėti. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Atsakomybė, kurią sau užsidedate ant pečių yra jūsų pačių vaizduotės vaisius. Jei nuspręsite viską padaryti patys – išeikvosite visas jėgas, o pagyrimai atiteks kitiems. Kodėl tokiu atveju nepasidalinus savo rūpesčių našta su savo partneriais? Jūs privalėsite pakeisti savo požiūrį, kitaip nesuprasite, kodėl viskas vyksta ne pagal jūsų planą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas