Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 29

Horoskopas lapkričio 29 d., pirmadieniui

25-oji Mėnulio diena. Tai apmąstymų, vienatvės diena. Negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai. Pažadus, sutartis, susitikimus geriau atidėkite keletui dienų.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kai kas nors iš šeimos narių šiandien tave supykdys, suskaičiuok iki 10 prieš atsakydamas. Priešingu atveju pamatysite, kaip lengva iš degtuko priskaldyti vežimą. Kam jums reikia bėdos dėl tokios smulkmenos?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei rasite savyje jėgų prisitaikyti prie kitų žmonių keistenybių, viskas bus gerai. Šiandien tavęs laukia ir ramybės kupinos valandos, ir siautulys. Dar daugiau, sugebėsi padaryti įspūdį reikiamam žmogui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei rasite savyje jėgų prisitaikyti prie kitų žmonių keistenybių, viskas bus gerai. Šiandien jūsų laukia ir ramybės kupinos valandos, ir siautulys. Dar daugiau, sugebėsi padaryti įspūdį reikiamam žmogui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Besilinksminant su draugais pajusite, jog norite būti kažkur kitur ar su kažkuo kitu. Sunkiausia bus įtikinti juos, kad nesiilgite savo buvusiojo/buvusiosios.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pasikalbėkite su broliu ar seserimi, kurie šiuo metu atrodo išvarginti streso. Jūsų požiūris į pasaulį gali padėti jiems suprasti, kad reikalai nėra tokie jau blogi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palanki diena praleisti laiką su šeima. Gali suorganizuoti bendrus pietus arba sumąstyti pasivaikščioti su seneliais. Šiandien puikiai seksis bendrauti su vyresniais ir jums tai patiks.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jausite pasitikėjimą savimi, nuotaika bus puiki, galėsite suteikti džiaugsmo aplinkiniams. Dienos darbai seksis kaip niekad. Palanku bendrauti su įtakingais asmenimis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galimi naudingi ryšiai, pažintys, sandoriai. Tačiau turite tvirtai žinoti, ko norite. Vakarop jausitės romantiškai, todėl galite pažiūrėti filmą apie meilę kartu su antrąja puse.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryžtingai griebsitės dienos darbų būsite energingi ir lengvai sugebėsite priimti sprendimus. Seksis sportininkams bei tiems, kurie dirba vyriškus darbus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nesunkiai pavyks suartėti su patraukliu asmeniu. Galite gauti pasiūlymą romantiškai praleisti laiką. Profesiniuose, verslo reikaluose taip pat sulauksite palaikymo iš kai kurių asmenų pusės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite pakankamai gyvybingi, kad galėtumėte konstruktyviai veikti. Trokšite šiltų jausmų, romantikos. Didelio dėmesio galite tikėtis iš draugų, pažįstamų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Teks tvarkyti daugybę reikalų. Nesunkiai seksis užmegzti naujas pažintis, sudaryti sutartis, semtis žinių ir informacijos, reformuoti verslą, reklamuoti ir reklamuotis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas