Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2011 09 24

Horoskopas rugsėjo 24 d., šeštadieniui

27 - oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena geriausių, šviesiausių, palanki įvairioms kelionėms, išvykoms. Geras metas užmezgant naujius ryšius, santykius, galite nestokoti išmonės, komunikabilumo, šią dieną taip pat ypač gali praversti diplomatiniai gebėjimai, lankstumas.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galbūt ne viskas klosis sklandžiai, gali tekti ne kartą suklupti, tačiau vis tiek turite šansų džiaugtis gerais pasiekimais darbe. Šį kartą ypač pravers gebėjimas lanksčiai ir įmantriai suktis iš sudėtingų situacijų ar net polinkis į avantiūras.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei iki šiol atidėliojote kai kuriuos svarbesnius pirkinius, remonto darbus, kažin ar verta vilkinti tai toliau. Šiuo metu palankus metas ilgalaikiams pirkiniams, kurie gali būti ir itin praktiški, ir kokybiški.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neatsisakykite pagundų ir raginimų geriau susitvarkyti savo buitį, gyvenimo kokybę, užsitikrinant didesnį komfortą. Nuo to gali priklausyti jūsų jausena artimiausiais mėnesiais, o net menkiausi nepatogumai, diskomfortas gali drumsti ramybę ir gerokai išvarginti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Atviro bendravimo, atvirų durų diena, kuomet turite puikių galimybių daugiau ir geriau pažinti, susipažinti su naujais įdomiais žmonėmis. Bendravimas su kai kuriais iš jų gali gerokai praplėsti akiratį, išmokyti kitaip žvelgti į kai kuriuos reiškinius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Venkite intrigų, nors gali būti bandymų iš šalies įvelti jus į situacijas, su kuriomis tiesiogiai niekaip nesate susiję. Venkite svetimų konfliktų ir karų, tarpininkavimo. Šiuo atveju derėtų labiau branginti savo vidinę ramybę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali pavykti itin sėkmingai užbaigti kai kurias užduotis, ilgalaikius darbus. Tačiau nederėtų pernelyg skubėti atsipalaiduoti, gali tekti iš karto imtis naujų atsakingų pareigų. Jų greičiausiai negalėsite nei atsisakyti, nei išvengti, tačiau turite progą įgyti dar labiau vertingos patirties.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kur du pešasi, ten trečias laimi. Šią dieną gali tekti prisiminti šią išmintį. Kai kam gali būti ypač parankūs ir naudingi jūsų vaidai ir konfliktai, galite nepastebėti kai kurių už nugaros rezgamų planų, nukreiptų prieš jus ar prieš jūsų idėjas. Tad derėtų susimastyti, ar teisinga kryptimi esate nukreipę savo pabūklus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali labai neblogai sektis versle, sprendžiant finansines, investicijų problemas. Šią dieną gali pavykti gana tiksliai ir taikliai prognozuoti ateities įvykius, pokyčius, o pagal tai galite itin sėkmingai suplanuoti artimiausios ateities savo veiksmus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Laki vaizduotė, įžūloka drąsa, entuziazmas gali lemti ypatingai smagią savijautą, neįtikėtinų nuotykių patyrimą, prisiminimus, kuriais dar ilgą laiką galsite praskaidrinti savo kasdienybę. Neatstumkite nei savo, nei kitų smagių idėjų ir diena tikrai neprabėgs veltui.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną gali puikiai sektis kūryboje, būsite globojami mūzų, kupini įkvėpimo, tačiau gali gerokai trikdyti ir trukdyti kasdienė rutina. Kažin, ar galite atsisakyti kai kurių nemalonių pareigų, tačiau galite pasistengti kuo greičiau jas atlikti ir mėgautis laisve.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei pernelyg jautriai reaguosite į kritiką, galite apnuoginti kitiems savo kompleksus, silpnąsias vietas, per kurias oponentai gali dar skaudžiau smogti. Kai kurios pastabos, jūsų veiksmų vertinimai tikrai nėra verti perdėto jaudulio ir aršios gynybos. Juolab, kad dalis jų gali būti visai pagrįstos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Venkite veidmainysčių, nesislapstykite po kaukėmis, jos gali būti nesunkiai perprantamos, rizikuosite susikompromituoti, prarasti įgytąjį pasitikėjimą. Nebijokite išsakyti tiesiai savo minčių, nuomonės, tai gali būti kur kas labiau vertinama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas