Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2010 09 28

Horoskopas rugsėjo 28 d., antradieniui

21–oji Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vilios ne darbas, o linksmybės, romantiški reikalai. Tačiau gali užgriūti kažkokie neplanuoti darbai arba pasireikš netikėtas sveikatos sutrikimas. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali nemalonumų kelti užkulisiniai reikalai, tad nesivelkite į intrigas. Stokosite energijos, jausitės gan prastai fiziškai, todėl sunku bus atlikti visus numatytus darbus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien stropiai skaičiuokite pinigus ir būkite racionalūs, apdairūs, jei reikės tvarkyti turtinius, komercinius reikalus. Tiesa, situacija gali pareikalauti daugiau novatoriškumo, rizikos. Verta apie tai pagalvoti, bet skubėti nepatartina.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien atliksite daug svarbių reikalų. Galite tikėtis draugiškos paramos, praktiško patarimo ar intriguojamo pasiūlymo. Vis dėlto kol kas neskubėkite imtis ko nors atsakingo, ypač jei tai jums kainuotų nemažai pinigų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galimas nepasitenkinimas seksualine arba finansine situacija. Galbūt norėsis viską iš esmės keisti, priimti itin reikšmingą sprendimą dėl jausmų bei santykių. Galite pasielgti taip, kaip jums nebūdinga, drastiškai rizikuoti ar pan.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Mielai priimsite informaciją, dvelkiančią intriguojamomis naujienomis. Tikriausiai pavyks užbaigti įsisenėjusį reikalą, įvykdyti seną pažadą. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba, dalį rūpesčių perduokite šeimos nariams.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Rutina, buitis šiek tiek slėgs, gadins nuotaiką. Kita vertus, negalėsite pakęsti netvarkos, tad nesėdėsite rankų sudėję. Būkite atlaidesni ir švelnesni savo artimiesiems – juk visi daro klaidų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nekokia bus nuotaika ir savijauta, ypač jei nesiseka suplanuoti darbai arba nepavyksta išsiaiškinti asmeninių santykių. Gali atrodyti, kad antroji pusė, dalykiniai partneriai viską verčia ant jūsų pečių, naudojasi jumis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Netinginiaukite – judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių. Galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diena nebus palanki, jeigu būtinus reikalus, vizitus atidėliosite, tikėdamiesi, kad kažkas kitas viską padarys. Galite gauti žinią iš švietimo, socialinės ar teisėtvarkos institucijos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikriausiai slėgs įvairūs rūpesčiai ir bus nelengva, ypač jei trūksta supratimo ir palaikymo iš aplinkinių. Pasistenkite bendrauti nuoširdžiau, lanksčiau. Ir nuo jūsų priklauso, koks bus namų jaukumas bei saugumas, šeimos reikalai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Derėtų bent šiek tiek atskleisti savo gerus, romantiškus jausmus, būti dosnesniems, antraip galimi nesusipratimai, nuoskaudos. Labiau prižiūrėkite savo vaikus. Vakare nesileiskite į abejotinas avantiūras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas