Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2011 09 08

Horoskopas rugsėjo 8 d., ketvirtadieniui

11-osios ir 12-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Šviesos, vidinės šilumos, didelio jautrumo laikas. Šią dieną labai svarbūs santykiai su jus supančiais žmonėmis, negalite būti abejingi, derėtų neatmesti pagalbos prašymų, padėti, kitaip galite sulaukti bausmės.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Darbiniai reikalai ir rūpesčiai gali pozityviai išblaškyti besikaupiantį nerimą ar prastą nuotaiką. Šią dieną darbų našta gali būti labai didžiulė, tačiau kartu tai puikus būdas atsikratyti kai kurių slogių minčių. Vakaras itin palankus bendravimui su šeima, gali labai puikiai pavykti užglaistyti kai kuriuos įsisenėjusius nesutarimus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neatstumkite tų, kurie šiandieną prašys jūsų pagalbos. Jei patys negalite padėti, galbūt galite patarti, kur ieškoti geresnės pagalbos. Gali būti, jog artimiausiu metu ir patiems prireiks kitų paramos, tad neignoruokite šalia esančiųjų. Jei liksite abejingi, netrukus patys galite sulaukti atpildo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali tekti patirti nenumatytų išlaidų, gali tekti šalinti gedimus, imtis netikėtų remontų. Gali tekti ir skolintis, šiuo atveju bus svarbu, ar laikysitės savo pačių pažadų ir ar gebėsite laiku grąžinti skolas. Branginkite pasitikėjimą, galbūt kurį laiką derėtų laikytis tam tikro santūrumo ir kuklumo, atsisakyti kai kurių malonumų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Labai palankus metas imtis įvairių naujovių, modernizuoti savo įmonės veiklą, diegti naujus vadybos ar gamybos metodus. Šiuo atveju nederėtų dvejoti ir permainų imtis drąsiai, ryžtingai, kitu atveju jos gali būti sunkiau įgyvendinamos ir mažiau efektyvios.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną derėtų vengti veltis į svetimus reikalus, nesiimkite ir nebandykite spręsti kitų ginčų, aiškintis teisybę, su kuria jūs tiesiogiai niekaip nesusiję. Įsikišimas gali lemti ir nesusipratimų, ir nemalonumų. Galbūt pamiršote, bet namuose turite pakankamai savų rūpesčių, kuriuos derėtų neatidėliotinai spręsti.
 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Bus svarbu atsispirti apatijai, tingumui, nors kai kurios veiklos atrodys ypatingai nuobodžios ar net beprasmės. Tiesiog privalote atlikti savo pareigas, kitaip galite užsitraukti kitų nemalonę arba gali tekti aiškintis. Puiki proga užsiimti savo mėgiama veikla gali pasitaikyti vakarop, tuomet turėsite pakankamai laiko savo malonumams.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kad ir kaip nenorėtumėt, gali tekti imtis kai kurių kompromisų, laukia nelengvi pasirinkimai, tai gali būti ir jūsų atsparumo įvairioms pagundoms ar neigiamoms įtakoms metas. Šiuo metu derėtų vengti vartoti svaigiuosius gėrimus, nors kai kas galbūt sąmoningai juos primygtinai siūlys.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną turėtų puikiai sektis ir darbe, ir namuose. Tai darnaus sutarimo ir gero visapusiško supratimo metas. Būsite išklausyti ir išgirsti, galite sėkmingai įrodyti savo tiesas, argumentai bus logiški, pagrįsti ir įtikinami. Geras susikalbėjimas gali padėti išspręsti kai kurias įsisenėjusias problemas, o šeimoje atsikratyti varginusių nesutarimų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite sulaukti įdomių pasiūlymų, šią dieną gali neblogai sektis verslo reikalai, įvairios derybos, palankus metas spręsti ir teisines, finansines problemas, gali pavykti geresnėmis sąlygomis pasirašyti svarbias sutartis. Tačiau taip pat svarbu mokėti laikyti liežuvį už dantų ir saugoti kai kurias subtilias paslaptis. Pernelyg atsipalaidavę galite skaudžiai nudegti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Venkite staigių judesių, taip pat ir staigių sprendimų. Tai laikas, kuomet derėtų vengti impulsyvių, spontaniškų veiksmų ir daug ką daryti gerai pasiruošus, apgalvojus, ramiai ir neskubant. Įvairios improvizacijos taip pat gali nepadėti, o priešingai virsti klaidomis. Tad judėkite jau žinomu ir seniai patikrintu keliu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bereikalingo streso, nemalonių įtampų gali padėti išvengti jumoro jausmas. Kai kurie netikėtai užgriuvę rūpesčiai ar iškilę konfliktai tikrai nėra tokie svarbūs, kaip esate linkę juos vertinti. Tie, kurie spendžia jums spąstus norėtų matyti jūsų rūškaną veidą, nesuteikite jiems to malonumo ir švytėkite gera nuotaika.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Niekas neginčija, jog esate protingi ir išmintingi, tačiau kartais vertėtų įsiklausyti ir į kitų nuomones. Be to, nuomonių aplinkui gali būti labai daug ir įvairių, tad šiuo atveju gali tekti protingai pasirinkti. Neskubėkite vertinti kitų veiksmų, šiuo laiku labai daug kas priklausys ir nuo jūsų laikysenos bei santykio su aplinkiniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas