Daugiau straipsnių

Išmanios kalėdinės dovanos šeimos nariams: kaip pasirinkti kiekvienam labiausiai tinkamą įrenginį?

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Skirtingos kartos – skirtingi ir pomėgiai bei poreikiai. Šie skirtumai išlieka ir renkant kalėdines dovanas, o ypač, jei tos dovanos – išmanūs įrenginiai. Anot Arnoldo Lukošiaus, „Tele2“ Inovacijų eksperto, renkant išmanias dovanas šeimos nariams, būtina atsižvelgti į jų lūkesčius, aktyvumą, laisvalaikį ir norus.

Kalėdos

„Jei šiemet nusprendėte artimą žmogų nustebinti nauju elektronikos prietaisu, gali kilti klausimų, kaip iš gausybės variantų išsirinkti geriausią. Svarbiausia yra pirkti ne tai, kas atrodo įdomu jums, o tai, kas pradžiugintų būtent dovaną gausiantį žmogų. Pavyzdžiui, antrąją pusę nustebinkite įrankiu, palengvinančiu kasdienį lėkimą, o tėvus ar senelius – geros kokybės laisvalaikio palydovu“, – sako A.Lukošius.

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ kalėdiniu laikotarpiu siūlo specialias kainas populiariausiems įrenginiams. A. Lukošius dalijasi patarimais, į kokius įrenginius verta atkreipti dėmesį ieškant dovanų skirtingiems šeimos nariams.

Dovanos vaikui:

„JBL Flip 6“. Ši belaidė garso kolonėlė pasižymi dviejų krypčių garsiakalbių sistema. Žemųjų dažnių garsiakalbis užtikrina dar sodriau skambančias melodijas, o atskiras aukštų dažnių garsiakalbis suteikia joms ryškumo. Vaikams itin palanku tai, kad įrenginys yra atsparus drėgmei ir dulkėms, o pilnai įkrauta baterija veikia net iki 12 val.

„Tele2“ nuotr./„JBL Flip 6“
„Tele2“ nuotr./„JBL Flip 6“

„SAMSUNG Tab A8“. Ploną ir tik kiek daugiau nei pusę kilogramo sveriantį planšetinį kompiuterį lengvai galima valdyti viena ranka. Didelis ir ryškus 10,5 colių ekranas pritaikytas tiek mokslams, tiek laisvalaikiui. Be to, planšetėje įmontuota galinga baterija, todėl įrenginio ilgai nereikės įkrauti.

„Tele2“ nuotr./„SAMSUNG Tab A8“
„Tele2“ nuotr./„SAMSUNG Tab A8“

Dovanos antrajai pusei:

„Xiaomi Redmi Note 12 Pro+“. Įrenginys pasižymi pasaulyje pirmaujančia objektyvų skiriamąja geba ir itin galinga „Redmi Note“ kamerų sistema. 6,67 colio, itin aukštos klasės ekranas pagamintas iš pažangių lanksčių medžiagų, kas užtikrina ryškumą, didesnį kontrastą. Be to, telefono baterija pilnai įkraunama vos per 19 minučių. Kalėdiniu laikotarpiu jis gali tapti puikia dovana porai – įsigyjant šį telefoną su planu, už vieną centą taip pat gausite išmanųjį telefoną „Xiaomi Redmi A2“ su ypač ilgai veikiančia baterija ir galingu procesoriumi.

„Tele2“ nuotr./„Xiaomi Redmi Note 12 Pro+“
„Tele2“ nuotr./„Xiaomi Redmi Note 12 Pro+“

„Samsung Galaxy Watch6. Tai išmanusis laikrodis, skirtas kasdieniam sveikatos ir geros savijautos stebėjimui. Patobulintos technologijos ir dar daugiau galimybių leidžia stebėti ir sekti miego rodiklius, jo kokybę, taip pat matuoti fizinio aktyvumo rezultatus. Minimalistinio dizaino laikrodis gali tapti puikiu išmaniu aksesuaru ne tik jums, bet ir antrajai pusei – „Tele2“ įsigyjant vieną laikrodį, kitas kainuos gerokai pigiau.

„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy Watch6“
„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy Watch6“

Dovana seneliams:

„Samsung UE55AU7092UXXH“. Šis televizorius turi 55 colių įstrižainės LED ekraną ir itin aukštos raiškos procesorių, kuris užtikrins, kad vaizdas ekrane būtų itin ryškus ir gyvas. Televizorių galima naudoti ne tik žiūrint televizijos programas ar filmus, bet ir naršyti internete – šias galimybes užtikrina televizoriuje veikiančios išmaniosios programos. Be to, susiejus išmanųjį telefoną su televizoriumi, galima pasidalinti gražiausiomis gyvenimo akimirkų nuotraukomis su artimaisiais.

„Tele2“ nuotr./„Samsung UE55AU7092UXXH“
„Tele2“ nuotr./„Samsung UE55AU7092UXXH“

Dovana visai šeimai:

„Go3“ televizija. Visai šeimai galite padovanoti jaukias akimirkas prie televizoriaus ekrano ir naujos kartos „Go3“ televizijos prenumeratą. Ji suteikia galimybę turėti prieigą prie 38 tiesioginių televizijos kanalų su archyvo funkcija, taip pat originalų turinį, filmus, serialus, dokumentiką, turinį vaikams ir kitas naudas.

„Tele2“ nuotr./„Go3“ televizija
„Tele2“ nuotr./„Go3“ televizija

Daugiau šventinių „Tele2“ pasiūlymų galite rasti čia.