Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 03

Justynos laiškas mamai. „Kartu su mano sūnumi gimė ir didžiausia meilė tau“

Kviečiame dalyvauti 15min GYVENIMAS konkurse „Laiškas mamai“ ir išreikšti savo jausmus žmogui, kuris jus augino ar tebeaugina, vis suteikdamas naujų gyvenimo pamokų.
Mažylis
Mažylis / 123RF.com nuotr.

15min GYVENIMAS skaitytoja Justyna konkursui atsiuntė laišką.

Sveika mama,

noriu pasidžiaugti, kad 15min portalas surengė konkursą parašyti laišką mamai, o tai reiškia – parašyti laišką tau.

Vaikystėje bijojau kalbėti su tavimi, bijojai ir tu. Kodėl? Atsakymo neradau. O dabar galiu paimti baltą popieriaus lapą ir viską tau parašyti. Taip, slaptai. Bijau, kad žodžiai nesužeistų tavo širdies.

Myliu tave, ar tai žinai?

Tu man brangus žmogus. Gaila, supratau tai tada, kai pirmą kartą paėmiau savo vaiką ant rankų. Tądien man gimė ne tik sūnus, bet ir didžiausia meilė tau.

Vaikystėje pykau ant tavęs, kai bardavomės, o tu mesdavai stiklo šukes į mano širdį, taip, sakei žodžius, kurie skaudindavo mane. Tačiau tik tapusi motina supratau, kad buvai pavargusi ir norėjai greičiau baigti tą ginčą.

Tu mano mokytoja, tu išmokei mane šeimininkauti namuose. Suaugau ir pabėgau į savo namus, bet taip trūksta tavęs. Tu išmokei mane įsileisti į namus pavasarį, esu už tai dėkinga.

Tu mano angelas. Jaučiu, kaip kas vakarą meldiesi už mane, už mano sveikatą, už mano gyvenimo kelią, ir tik dabar suprantu, kaip stipriai mane myli.

Tu esi stipri ir išmokei mane, kad net ir sunkiausiomis akimirkomis, po ašarų audros, atsikelti ir eiti pirmyn. Taip, mama, pakliuvus į suaugusiųjų šalį dažnai verkiau, bet tu man perdavei savo stiprybę, kuri leidžia man džiaugtis gyvenimu.

Baigiant laišką tariu tau „ačiū“. Myliu tave.

Justyna


Dalyvaukite konkurse „Laiškas mamai“

Kviečiame dalyvauti 15min GYVENIMAS konkurse „Laiškas mamai“ ir išreikšti savo jausmus žmogui, kuris jus augino ir tebeaugina, vis suteikdamas naujų gyvenimo pamokų, nesvarbu, kiek jums metų bebūtų.

Rašykite apie mamos įsimintiniausią pamoką, tobulai su mama praleistą dieną. Ar gerai pažįstate savo mamą ir suprantate, kokius sprendimus jai teko priimti ir kodėl?

Kokia jūsų mama? Ką prisimenate iš vaikystės?

Atrinktus laiškus publikuosime 15min GYVENIMAS skiltyje. Laiškų lauksime adresu gyvenimas@15min.lt iki gegužės 6 dienos. Nurodykite savo vardą ir pavardę (portale skelbsime tik vardą).

Ypač lauksime laiškų, kurie būtų iliustruoti jūsų mamos ar jūsų visos šeimos nuotrauka. Padirbėkite nuoširdžiai, atsiųskite ilgą laišką (ne 3–5 eilutes), nes dovana – gana solidi.

Jautriausio ir nuoširdžiausio laiško autoriui padovanosime automatinį kraujospūdžio matuoklį „Microlife“.

„Microlife“ nuotr./Kraujospūdžio matuoklis „Microlife“
„Microlife“ nuotr./Kraujospūdžio matuoklis „Microlife“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai