Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 10

Kalėdinių dovanų idėjos iki 49 eurų

Kasmet susiduriame su Kalėdinių dovanų paieškų iššūkiu. Nustebinti vis sunkiau, ieškome būdų, kaip pradžiuginti artimuosius dovanomis, kurios leis ne tik pasidžiaugti vos gavus dovaną, bet sukurs gražius bei prasmingus prisiminimus.
Kalėdinės dovanos
Kalėdinės dovanos / Partnerio nuotr.

Kitaip nei daiktai, pramogos ir patirtys ne tik padovanos jums artimo žmogaus šypseną vos išpakavus dovaną, pramoga ar nauja patirtis paliks neišdildomus įspūdžius, o gal net ir supažindins su nauju artimo žmogaus pomėgiu.

„Laisvalaikio Dovanos“ komanda paruošė Kalėdinių įspūdžio dovanų iki 49 eurų TOP 7. Šios dovanų idėjos be abejonės pradžiugins ir leis nudažyti kasdienybę įvairesnėmis spalvomis.

  1. Trumpos atostogos viešbutyje

Atotrūkis viešbučiuose ar poilsio kompleksuose – turbūt viena geidžiamiausių Kalėdinių dovanų. Juk kas atsisakytų bent trumpam rutiną ir kasdienybę iškeisti į ramybę, poilsį ir baltus viešbučio patalus. Lėti rytai, kurorto gaiva ir artimas žmogus šalia – tokia Kalėdinė dovana puikiai tiks poilsio ieškančiai porai. Tik dabar nakvynę dviem asmenim su pusryčiais galite rasti vos nuo 33 eurų.

Partnerio nuotr./Poilsis
Partnerio nuotr./Poilsis

2. Degustacija aklinoje tamsoje

Jei ieškote dovanos gurmanui – padovanokite išskirtinę patirtį tamsoje. Netradicinė ir originali gurmaniška patirtis leis pažinti pasaulį iš kitos pusės ir paprastai, tačiau itin įsimintinai praleisti vakarą žaidžiant su savo juslėmis. Tai – lyg žaidimas ir lengvas iššūkis sau pačiam. Gurmaniškos patirtys tamsoje Vilniuje arba Kaune kainuos nuo 25,99 eurų

Partnerio nuotr./Vakarienė tamsoje
Partnerio nuotr./Vakarienė tamsoje

3. Rytietiškas masažas arba akimirka Azijoje

Gaila, tačiau karantinas ir pandeminė situacija šalyje apribojo keliones. Turbūt tikrai žinote tą, kuris vis užsimena, kaip norėtų bent valandėlei pasprukti į egzotiškus kraštus ir pasilepinti visišku poilsiu. Išeitis yra! Tokį žmogų nustebinkite rytietišku masažu. Tailando dvasia dvelkiantys masažo namai, iš tolimųjų rytų atvykusios profesionalios meistrės ir tobulas atsipalaidavimas, kuris nepaliks abejingų. Rytietiški masažai kainuos nuo 23 eurų.

Partnerio nuotr./15min_masazas
Partnerio nuotr./15min_masazas

4. Pažintinis skrydis lėktuvu

Pakilti virš kasdienybės – daugelio svajonė. Lietuva gali pasidžiaugti profesionalais ir daugiamatę patirtį turinčiais pilotais, kurie gali mus nudžiuginti vaizdais iš paukščio skrydžio. Maršrutų įvairovė ir akį kerintys vaizdai be abejonės patiks visiems, kurie mėgsta aktyvų laisvalaikį ir jau dabar laukia vasaros. Pažintiniai skrydžiai lėktuvais kainuos nuo 29 eurų.

Partnerio nuotr./Skrydis
Partnerio nuotr./Skrydis

5. Pasivažinėjimas sportiniu automobiliu

Galimybė sėsti už „Ferrari“, „Lamborghini“ ar „KTM X-BOW R“ sportinio automobilio vairo – gera dovana tiems, kurie ne tik mėgsta galingus ir visame pasaulyje liaupsinamus automobilius. Tai tikra atgaiva legendinių automobilių gerbėjui. Variklio riaumojimas ir įsimintinas pasivažinėjimas – puiki Kalėdinė dovana ne tik vyrams, bet ir automobilių pramogas mėgstančioms moterims. Superautomobilių vairavimo pramoga kainuos nuo 49 eurų.

Partnerio nuotr./Laisvalaikio dovanos
Partnerio nuotr./Laisvalaikio dovanos

6. Jodinėjimas žirgais

Jei ieškote dovanos gamtos ir gyvūnų mylėtojui, nustebinkite ir padovanokite jaukią pažintį su grakščiais ristūnais jodinėjimo pamokoje. Tai patirtis, kuri patiks tiek mažiems, tiek dideliems nuotykių ir pramogų mėgėjams. Žirgas – ypatingas gyvūnas, o jodinėjimas miško takeliais veiks kaip maloni meditacija. Jei ieškote ramios ir šypseną iki ausų keliančios pramogos – rinkitės jodinėjimo pramogą. Jojimo pramoga kainuos nuo 10 eurų.

Partnerio nuotr./Jodinėjimas
Partnerio nuotr./Jodinėjimas

7. Bilietai į kiną

Bilietas į kiną – nebostanti klasika. Neįpareigojanti pramoga, kuri leis pasimėgauti jaukiu vakaru su įdomiu filmu. O kur dar spragėsių kalnas ir ilgas filmo aptarimas grįžtant namo. Pradžiuginkite artimuosius dovanomis, kurios leis mėgautis įdomiu ir kasdienybę praturtinančiu laisvalaikiu. Bilietai į kiną dviem kainuos nuo 13,40 eurų.

Partnerio nuotr./Kinas
Partnerio nuotr./Kinas

Kalėdos – jauki šeimos šventė. Mėgaukitės laiku su artimaisiais: puoškite eglutę, gaminkite imbierinius sausainius, lupkite mandarinus, žaiskite stalo žaidimus. „Laisvalaikio Dovanos“ kviečia atrasti Kalėdų džiaugsmą, o dovanomis pasirūpinti greitai ir lengvai. Visi dovanų kuponai galioja net 3 metus, tad belieka tik išsirinkti dovanas, pristatymo būdą ir toliau mėgautis Kalėdų laukimu. Kalėdines dovanas rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant