2022 05 06

Kaune atidaryta parduotuvė „F8“: pirmiesiems klientams – nuolaidos, dovanos ir kuponai

Penktadienį Kaune duris atvėrė daugiau nei šešerius metus Lietuvoje sėkmingai veikiančio drabužių, batų ir aksesuarų tinklo „F8“ parduotuvė. Pagarsėjusio dėl kokybės, prekinių ženklų gausos ir nesikandžiojančių kainų tinklo parduotuvė įsikūrė prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.
Kaune atidaryta parduotuvė „F8“: pirmiesiems klientams – nuolaidos, dovanos ir kuponai
Kaune atidaryta parduotuvė „F8“: pirmiesiems klientams – nuolaidos, dovanos ir kuponai / Roko Tenio nuotr.
Temos: 1 Parduotuvė

Nuo gegužės 6-osios drabužių, batų ir aksesuarų parduotuvė „F8“, prekiaujanti pasaulyje pripažintų prekinių ženklų produkcija, jau prieinama ir kauniečiams! Kaune, Islandijos pl. 32 (PLC „Mega“) prekybos ir laisvalaikio centre, daugiau nei 800 kv. m patalpose, galima rasti virš 20 000 skirtingų prekių visai šeimai. Be to, asortimentas atnaujinamas kiekvieną savaitę, taigi, net ir dažnai užsukantys klientai ras vis kažką naujo.

Parduotuvių tinklo atstovė Lina Sadaitytė-Lapo sako, kad Kaune esanti „F8“ kviečia visus, kurie ieško ir kokybės, ir žemiausių kainų: „Parduotuvės lentynose yra tik žinomi prekiniai ženklai, kurių kokybė nekelia dvejonių, o kainos tikrai „nesikandžioja“. Tad esame garantuoti, kad dėl plataus asortimento bei gerų kainų tinkamų prekių ras visi.

Roko Tenio nuotr./Kaune atidaryta parduotuvė „F8“: pirmiesiems klientams – nuolaidos, dovanos ir kuponai
Roko Tenio nuotr./Kaune atidaryta parduotuvė „F8“: pirmiesiems klientams – nuolaidos, dovanos ir kuponai

„F8“ parduotuvėje rasite tokių puikiai žinomų prekinių ženklų, kaip „Tommy Hilfiger“, „Emporio Armani“, „Calvin Klein“, „Diesel“, „Tom Tailor“ ir dar daugelio kitų, produkcijos. Tiesa, kainos čia skiriasi nuo tų, kurias įprasta matyti šalia tokių prekinių ženklų.

„Kainos pas mus visada yra gerokai žemesnės nei rekomenduoja gamintojas, tad net toks prekinis ženklas kaip „Tommy Hilfiger“ nėra brangus, – sako L.Sadaitytė-Lapo, – Bendrai tariant, klientas mūsų tinklo parduotuvėse gali surasti daug, gerai lietuviams žinomų prekinių ženklų patraukliomis kainomis.

Beje, tiek naujoje, tiek kitose „F8“ parduotuvėse ant etikečių dažniausiai rasite dvi kainas, didesnė – tai gamintojo nustatyta rekomenduojama mažmeninė kaina, žemesnė – prekės kaina lentynoje, kitaip tariant – tiek, kiek ir sumokėsite. Naudinga yra turėti ir „F8“ lojalumo kortelę, kadangi su ja kiekvieną kartą apsipirkdami gausite 10% nuolaidą.“

Į Kaune esančią „F8“ parduotuvę tėveliai drąsiai galės užsukti ir su savo atžalomis, mat čia didelė asortimento dalis skirta būtent vaikams. Beje, kaip atskleidžia parduotuvių tinklo atstovė, vaikų prekės čia ištirpsta bene greičiausiai. Kad būtų patogiau, parduotuvė yra suskirstyta skyriais: moterų, vyrų, vaikų, taip pat išskirtos avalynės bei apatinio trikotažo sekcijos.

Pirmiesiems klientams – dovanos, nuolaidos ir kuponai

Parduotuvės atidarymo proga, kaip atskleidžia L.Sadaitytė-Lapo, pirmųjų klientų laukia specialūs pasiūlymai: –20% nuolaida visoms prekėms. „Atidarymo savaitgalį, t.y. 6–8 d., visų, užsukusių į naujai atsidariusią „F8“ parduotuvę, lauks malonios staigmenos, dovanos bei kitos pramogos.

Roko Tenio nuotr./Kaune atidaryta parduotuvė „F8“: pirmiesiems klientams – nuolaidos, dovanos ir kuponai
Roko Tenio nuotr./Kaune atidaryta parduotuvė „F8“: pirmiesiems klientams – nuolaidos, dovanos ir kuponai

Šeštadienį ir sekmadienį pirmiems 100 klientų bus įteikti 10–15 Eur vertės kuponai, kuriuos jie galės panaudoti apsipirkimui pas mus, nepriklausomai nuo to, kokia jų krepšelio suma“, – džiugiomis naujienomis pasidalina „F8“ parduotuvių tinklo atstovė.

Šeštoji Lietuvoje, bet, kaip pažada L.Sadaitytė-Lapo, anaiptol ne paskutinė, parduotuvė Kaune, Islandijos pl. 32, „MEGA PLC“, klientų lauks pirmadieniais–sekmadieniais, nuo 10 iki 21 val.

„Norime visiems pasakyti ir priminti, kad įėjimas į „F8“ parduotuvę (išskirtinai nei visų kitų „MEGA PLC“ parduotuvių) yra iš lauko. Mūsų įėjimą rasite kiek kairiau nuo „Rimi“ įėjimo (žiūrint iš lauko pusės), visai greta DPD paštomato.

Bene didžiausią garsių prekinių ženklų asortimentą turinčias parduotuves galima rasti ir Vilniuje (Savanorių pr. 176; Ukmergės g. 308; Verkių g. 31C bei V. Pociūno g. 8); Klaipėdoje (Šilutės pl. 27).

Mėgstantys apsipirkti internetu, gali apsilankyti el. „F8“ parduotuvėje: www.f8store.lt

.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas