Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 14

Konkursas azartiškiems keturkojų šeimininkams: laimėkite 500 eurų iš „Yzipet“

Jei dėmesiu lepiname savo artimuosius, nejau mažiau jo verti keturkojai mūsų šeimų nariai? Apie tai primena augintinių ir jų šeimininkų simpatijas užkariavusi gyvūnų prekių parduotuvė „Yzipet“, kviečianti nuotraukoje įsiamžinti su keturkoju ir laimėti net penkis solidžius 100 eurų vertės dovanų čekius.
Augintiniai
Keturkojai bičiuliai / „Yzipet“ nuotr.

Pradžią davė Quentinas

„Yzipet“ istorija prasidėjo prieš dvidešimt metų ir sutapo su pirmojo šalyje didžiojo šveicarų zenenhundo Quentino atsiradimu. Jo šeimininkai, rūpindamiesi augintinio sveikata ir gerove, pradėjo ieškoti geros sudėties maisto, patogaus ortopedinio gulto, kokybiškų papildų, tvirtų žaislų, skanių kąsniukų dresūrai, gražių odinių antkaklių.

„Yzipet“ nuotr./Užsukti miela ir klientams, ir jų keturkojams
„Yzipet“ nuotr./Užsukti miela ir klientams, ir jų keturkojams

Radybos buvo vaisingos, o bėgant metams ir tomis radybomis besidomint draugams, gimė prekės ženklas „Yzipet“, – pasakojo parduotuvės Vilniuje vadovė Goda Varvuolytė.

Radybos, pasak vilnietės, gausiausios buvo įdomiais, rinkoje dar nematytais produktais. Galiausiai tokie gaminiai buvo pasiūlyti ne vien šunų, bet ir kačių, arklių bei graužikų augintojams.

„Yzipet“ nuotr./Užsukti miela ir klientams, ir jų keturkojams
„Yzipet“ nuotr./Užsukti miela ir klientams, ir jų keturkojams

„Džiugioji naujiena ta, kad šiuo metu, norėdami atsidėkoti savo keturkojų draugų šeimininkams, skelbiame konkursą“, – pristatė G.Varvuolytė. Išsirinkę prekių-norų sąrašą iki pat birželio 24 dienos dalyvaukite „Yzipet“ konkurse „JEI LAIMĖČIAU 100 EURŲ APSIPIRKIMUI YZIpet PARDUOTUVĖJE, įsigyčiau...“.

Daugiau nei produkcija lentynose

Lietuvoje didėjant su veisliniais keturkojais susijusiam sąmoningumui, tuo pačiu ir ne veisliniams vaduojantis nuo grandinių, visoje šalyje ėmė daugėti gyvūnų prekių asortimentą siūlančių prekės ženklų. Vis dėlto „Yzipet“ atstovė pabrėžė, kad jos vadovaujama komanda konkurentus regi kaip partnerius.

„Mes nesakome, kad mūsų asortimentas geriausias, o pas kitus produkcija prasta, priešingai – drąsiai tariame prekinių ženklų, kurių neatstovaujame, pavadinimus, ir nukreipiame savo klientus-draugus įsigyti pas kolegas. Žinoma, labiausiai sėkmę lemia tai, kad atsirenkame ir didžiąją dalį produkcijos atsivežame patys, ją išbandome ir tik tada pasiūlome draugams. Didžiąją dalį asortimento turime bene vieninteliai Lietuvoje.

Be abejo, analizuojame rinkoje esančius ir naujai atsirandančius maisto, žaislų ir aksesuarų gamintojus, kad galėtumėme sveikai pakomentuoti“, – akcentavo G.Varvuolytė.

Asmeninio albumo nuotr./„Yzipet“ komanda – Morta, Goda ir Rebeka
Asmeninio albumo nuotr./„Yzipet“ komanda – Morta, Goda ir Rebeka

Pasak „Yzipet“ parduotuvės vadovės, dažnai adresu Nemenčinės plentas 1C sostinėje įsikūrusios parduotuvės komanda jaučiasi kaip informacijos centras. „Ir tai tikrai ne minusas – mokomės, gilinamės ir plečiame akiratį savo taip mėgstamoje srityje“, – pridūrė parduotuvės vadovė.

Anot G.Varvuolytės, rekomendacijų veržli „Yzipet“ komanda stengiasi turėti kiekvienoje srityje, dominančioje keturkojų augintojus:

„Esame atsisijoję laiko ir savo augintinių kailiu patikrintus profesionalius elgsenos-dresūros specialistus, puikius veterinarus ir kirpėjus bei viešbučius. Esame atviri ir sakome, kad tos rekomendacijos – ne dėl to, kad su kažkuo bendradarbiaujame, o todėl, kad esame išbandę. Nuoširdumą ir atvirumą žmonės labai greitai pajaučia, ir tai leido mums suburti savo klientų-draugų ratą“, – pastebėjo G.Varvuolytė.

Įkurtuvių nuotaikos: persikėlė į naujus namus

Tiesa, įkurtuves Nemenčinės plente „Yzipet“ komanda šventė mažiau nei prieš mėnesį – iki tol vilniečiai ir sostinės svečiai buvo įpratę varstyti parduotuvės Antakalnio gatvėje duris.

„Paprasčiausiai nebetilpome. Tiek visko norime parodyti, tiek dar visko planuojame atvežti, todėl teko priimti rimtus sprendimus. Gyvename tuo, ką veikiame, tuo pačiu gyvena dauguma mūsų bendruomenės narių. Savo „namuose“ laukiame ne tik esamų ilgamečių draugų, bet ir būsimų, norinčių su mumis susipažinti, apsižiūrėti, įsigyti, rasti patarimų ar bendrų sprendimų“, – kalbėjo G.Varvuolytė, užsiminusi, kad „Yzipet“ užsimezga tokie ryšiai, kad komanda bendravimą su klientais perkelia į neformalias erdves, pavyzdžiui, drauge lanko koncertus ar švenčia gimtadienius. Net ir keturkojų.

Tad suskubkite pasičiupti fotoaparatą ar telefoną, kuris fotografuoja, užsukite į Nemenčinės pl. 1C Vilniuje su augintiniu, įsiamžinkite, kelkite nuotrauką į savo „Facebook“ paskyrą ir dalyvaukite konkurse, kuriam pasibaigus penki dalyviai mėgausis solidžiu apsipirkimu „Yzipet“ parduotuvėje.

Tuo tarpu „Yzipet“ komanda svečiuose labai laukia visų ir kviečia plėsti pažinčių ratą, nes tiki, kad geriausiu draugu būti lengva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas