Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 26

M.Matulaitytė-Feldhausen: jums ir vėl trūksta pinigų? Nepragerkite, tai ir turėsite!

Pušku, brašku – ar girdite? Taip pūškuoja velykinė garo mašina, kurią jūs su baisia jėga jau kuriate – juk vos viena savaitė iki Velykų. Todėl – į vietas, dėmesio, šūvis! Leeekiam, kolektyvinį paklaikusį bėgimą laikau atidarytu!
Milda Matulaitytė-Feldhausen
Milda Matulaitytė-Feldhausen / Asmeninio albumo nuotr.

Patys suprantate, laiko nebe tiek daug ir beliko, ką čia nebedaug – tragiškai mažai – juk parduotuvių šlavimas ir trypimas virtuvėje iki alpulio yra ypač imlūs laikui, todėl aš mielai jums šiandien paruošiau instrukciją, kaip Velykų laikotarpiu išlikti budriam ir nieko nepamiršti.

Maistas, gėrimai, papročiai ir įpročiai – viską apžvelgiau jums ir tik jums. Išanalizavau, suklasifikavau – Ctrl+P, instrukciją spausdinamės ir kabinamės ant šaldytuvo!

Verbų sekmadienis. Reikšmingas sekmadienis, bet dar ne visai, na, bet vis tiek reikšmingas. Čia svarbiausias atributas yra koks nors stagaras, o jei jis turi kad ir menkiausių požymių apie būsimus lapelius ar žiedelius, tai, skaitykite, jūs laimės kūdikis.

Tiems, su nuosavais namais ir sklypais, tiems viskas aišku. Instrukcijų duoti nereikia. Eina, kerpa, pjauna, merkia, laukia. Svarbesnė šiuo atveju yra ta kritinė masė iš komunalinių kvartyrų. Vat čia ir reikia įnešti aiškumo (VLKK greitai mus susemtų už visokius tų aiškumų įnešimus, tai įnešinėkime, bet tyliai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas