Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 19

M.Matulaitytė-Feldhausen: Šiandien jus ištiks didžiulė nelaimė. Ar nepamiršote apsidrausti?

Rimtai, nejuokauju. Greičiausiai jus partrenks mašina arba jūs užsimušite pargriuvęs ant šypsniuko „aka“ sostinės mero nenuvalyto šaligatvio.
Milda Matulaitytė-Feldhausen
Milda Matulaitytė-Feldhausen / Asmeninio albumo nuotr.

Nekarksėt, sakote. Oi, ne, nekarksiu. Aš tiesiog žinau. O žinau todėl, kad jūs šį rytą neatsargiai nubraukėte trupinius nuo stalo. Ke? Ne, ne, ne ke, o taip jau yra. Užėjo noras pasijuokti iš manęs? Nagi, nagi, juokitės, juokitės, vakare verksite, oi, kaip verksite. Ir tuomet tikrai jau prašom nekaltinti manęs, aš čia ne prie ko – nereikėjo juoktis.

Beje, apsidairykite aplinkui – matote? Ten, jo, ten, kampe. Kas tūno? Aha, voras. O matot, kiek dabar valandų? Dešimta vakaro? O žinot ką tai reiškia? Ogi tai, kad jums gresia didžiulė nelaimė. Siūlyčiau nebesijudinti, o taip ir likti sėdėti kėdėje. Maža ką, atsistosite staigiai, ištiks koks infarktas ar insultas ir bus jums šaukštai po pietų.

Beje, mano draugelis – et, skamba nesolidžiai, bet palikime šįkart taip, žodžiu, mano draugelis yra draudimo brokeris ir jis draudžia žmones. Siūlo ten visokius draudimus nuo nelaimingų atsitikimų ir taip toliau. Ir žinote ką? Gerai, kad yra budrių žmonių, kurie jį viešai demaskuoja, na, rūpinasi, kad kiti nepatektų į jo pinkles.

Mat visi žinome – tik spėk apsidrausti ir lauk nemalonumų ir tų visokių nelaimingų atsitikimų. Na, tokie jau tie dėsningumai – žmonės sako, žmonės žino. Ir išlaiko blaivų protą, nesidraudžia, nemėto veltui pinigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas