Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 10

Moterims lytinių organų nuotraukas siuntinėjantys vyrai: iškrypėliai ar viso labo vyriški vyrai?

Praėjusios savaitės straipsnis apie vyrų potraukį moterų pėdoms susilaukė nemažo komentatorių atgarsio. Apie „pervertus“ buvo kalbama, ir apie iškrypėlius, apie moralę ir panašius dalykus. Komentavo moterys, bet labiausiai „tokiais iškrypėliškais dalykais“ piktinosi vyrai.
Vyriškas klynas
Vyriškas klynas / 123RF.com nuotr.

Keista, kodėl būtent vyrai, mat tas procesas – na, moterys, pėdos ir vyrų potraukis joms yra, anot mokslininkų, genetiškai nulemtas. Tačiau tai paskatino pažvelgti į dar vieną (išskirtinai vyrišką) reiškinį – virtualų vyrų priekabiavimą prie moterų, siuntinėjant joms savo vyriško pasididžiavimo nuotraukas. Kas čia tokio, sakysite, tegu kiekvienas užsiima tuo, kas jam patinka, jei tik abiem pusėms tinka.

O jei vienai pusei tai visiškai netinka ir ji yra tokiomis nuotraukomis tiesiog bombarduojama be galimybės apsiginti? Ir bombarduojama ne tik iš vieno vyro, bet visiškai nepažįstamų vyrų apskritai?

Mes seniai pamiršome ir nebeįsivaizduojame tų laikų, kuomet fiziškai turėjome būti kur nors, kad ką nors pamatytume realiu laiku. Techninės galimybės tapo svaiginančiomis, bet ar tikrai tik gerąja prasme?

Cyber-flashing, dickpics, o lietuviškai?

Šiam reiškiniui lietuviško atitikmens mes vis dar neturime. O ko neturime, to, kaip žinia, nėra, na, paprasčiausiai „neegzistuoja“. Ir vėl pasipils komentarų lavina apie baisius iškrypimus, iš vyrų, suprantama. Žinoma, iš tų pačių, kurie ne tik kad niekada tokio dalyko nedarytų, bet ir apskritai nesupranta, apie ką čia kalba eina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne