Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
2016 05 05

Naujajame „Ji“ numeryje – 15 gudrybių, kaip be vargo palaikyti tvarką namuose!

Moterys namų ruošai kas savaitę skiria vidutiniškai keturias valandas savo brangaus laiko.
Žurnalas "Ji" (18 nr.)
Žurnalas "Ji" (18 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Žinoma, statistika jūsų įpročių visu šimtu procentų neatskleidžia, bet faktas tas, kad tvarkytis kiekviena norėtume trumpiau ir rečiau. Specialiai jums – 15 gudrybių! Jeigu norite palengvinti buities darbus, atsiverskite numerio temą „Gana tvarkytis! Metas džiaugtis švariais namais“.

Kaip visada naujajame „Ji“ žurnalo numeryje, rasite ir įdomių pašnekovų. Šįkart svečiuose – pasaulinio garso režisierė Dalia Ibelhauptaitė. „Man neliko daug laiko. Niekas nežino, kiek kam atseikėta. Manau, žmonės, gyvendami tokiu alinančiu gyvenimo stiliumi, patirdami didžiulį stresą, sudega anksčiau nei kiti. Nesu naivi, žinau, kokią kainą reikia mokėti. Ir žinau, kad ateities neįsivaizduoju be savo kelionių, be mylimo žmogaus ir, svarbiausia, be „Vilnius City Opera“ – geriausio operos kolektyvo Lietuvoje!“, – atvirauja moteris. Plačiau apie asmeninį šios fenomenalios kūrėjos gyvenimą skaitykite interviu „Mano gyvenimas – tarsi simfoninis orkestras“.

Kitas mūsų pašnekovas – veidoskaitos specialistas, rašytojas ir lektorius Žydrūnas Sadauskas. Jis visada prikausto dėmesį ir palieka žmogų visiškai apstulbusį. Vos pažiūrėjęs į tavo veidą, jis gali pasakyti, apie ką svajoji, ko bijai, kokia profesija tau tinka ir netgi, atrodo, mato giliausius širdies troškimus... Daugiau sužinosite atsivertę straipsnį „Pasakysiu apie tave viską iš veido“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (18 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (18 nr.)

Pasirūpinome ir jūsų grožiu. Jeigu aktualu, kaip be didelių pastangų atsikratyti apelsino žievelės, nepraleiskite straipsnio „5 pratimai nuo celiulito“.

Celiulitas dažniausiai „padailina“ sėdmenis ir šlaunis. Apmaudu – ir valgote ne bet ką, ir specialiais kremais tepatės, bet vis tiek vaikštote lyg su galifė kelnėmis. Siūlome išbandyti 5 pratimų kompleksą, kad dar iki bikinių sezono džiaugtumėtės dailiomis kojomis.

Pradedantiesiems daržininkams svarbu žinoti, kad visas daržoves reikia pasėti ar pasodinti laiku. Gegužę jau tinkamas metas tai daryti atvirame grunte. Ką ir kaip sodinti paskutinį pavasario mėnesį, patarimų rasite straipsnyje „Ką sėti ir sodinti gegužę“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (18 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (18 nr.)

Taip pat naujajame „Ji“ žurnalo numeryje rasite patarimų, kaip išsirinkti sveiką kosmetiką. Net ir natūraliomis vadinamos kosmetikos priemonės vis dar užmena mįslę: kokia tikroji jų sudėtis? Natūralūs augalai ir aliejai kartais nurodomi visų komponentų sąrašo gale, droviai pasislėpę už įvairių cheminių medžiagų. Kaip išsirinkti patikimą? Plačiau apie tai skaitykite rubrikoje „GROŽIS/patarimai“.

Mados pasaulyje sakoma, kad modeliai turi atrodyti taip, kad vyrai jų geistų, o moterys trokštų jomis būti... Nors ilgakojų manekenių tūkstančiai, tačiau tik nedaugelis įtinka vyrų ir moterų auditorijai bei palyginti trumpą karjerą paverčia aukso kasykla. Apie garsius modelius ir jų kelią į mados olimpo viršūnę skaitykite straipsnyje „Podiumo deivės“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (18 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (18 nr.)

Toms, kurios domisi garsenybių gyvenimo užkulisiais, siūlome atsiversti straipsnį „Seksualiausias tėtis“. Šįkart jūsų laukia virtuali pažintis su garsiu aktoriumi Ryanu Reynoldsu. Jis – vienas talentingiausių dabartinių aktorių, vienas stilingiausių ir geidžiamiausių vyrų. Tačiau šiuo metu Ryanui nelabai rūpi, kiek pelno atneša jo naujausi darbai ar kokiomis nuotaikomis gyvena gerbėjai. Visos vyro mintys sukasi tik apie dvi mylimas moteris – Blake ir James...

Naujajame numeryje rasite ir kulinarinių receptų idėjų. Jei mėgstate desertus, esate smaližė, nepraleiskite straipsnio „Su ispaninių šalavijų sėklomis“.

Indų virtuvės gerbėjoms irgi turime pasiūlymų. Saulėlydžio spalvų patiekalai, neįprasti skoniai, nosį kutenantys aromatai – tai Indija! Peržvelkite ingredientus – miltai, daržovės, vištiena… Nieko ypatinga. Indijos virtuvės paslaptis yra prieskoniai. Dažname patiekale galima pajusti visus skonius iš karto: saldumą, sūrumą, rūgštumą, kartumą ir aštrumą... (straipsnis „Indija: šventė pilvui, akims ir nosiai“).

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos