Manome, kad viskas klostosi nesėkmingai, plakame save už padarytas klaidas, neištesėtus pažadus ir pan. Ko reikia, kad mus lydėtų sėkmė, sužinosite atsivertusi numerio temą „Paprastos sėkmingo gyvenimo tiesos“.
Jaunystėje patyrusiai sunkią traumą vilnietei Jurgai Mozūrienei teko atsisakyti balerinos karjeros. Tačiau šokis į jos gyvenimą sugrįžo kitu keliu. Tai įvyko atradus „MA-URI“, polinezietišką savęs pažinimo ir savigydos metodą. Dėl jo Jurga net tris kartus keliavo į Naująją Zelandiją. Plačiau apie tai skaitykite interviu „MA-URI.“ Per kūną – į sielą“.
„Buvo laikas, kai dirbdavau po šešiolika valandų per parą. Atostogos arba savaitgaliai su mylimais žmonėmis ir draugais buvo nesuvokiama prabanga arba „tuščiai leidžiamas laikas“. Jį vogdavau nuo miego, kol vieną dieną, kai viskas ėmė griūti, supratau, kad atsidūriau aklavietėje“, – sako kitas mūsų naujojo – 2-ojo žurnalo numerio – pašnekovas, streso valdymo ekspertas Lukas Mackevičius. Jeigu smalsu sužinoti, kaip atpažinti stresą ir jį įveikti, kol neužklupo liga, nepraleiskite interviu „Neatpažintas stresas – tylusis žudikas“.
Besilaukiančiai moteriai kintančios kūno linijos dažnai tampa tikru iššūkiu. Tačiau būsimos mamytės taip pat trokšta atrodyti žavingai. Kad svarbiausiu gyvenimo tarpsniu jaustumėtės moteriška, svarbu žinoti pagrindines stiliaus taisykles. Jeigu jums aktualu, daug naudingų patarimų rasite straipsnyje „Nėštukės stiliaus atmintinė“.
Viena mažiausių Europos valstybių su aukščiausiai esančia Europos sostine ir įspūdingomis slidinėjimo trasomis – Andoros Kunigaikštystė, kurioje kasmet apsilanko milijonai turistų. Nustebote? Tuomet tik perskaitę straipsnį „Žiema nykštukinėje Andoroje“ sužinosite, ką įdomaus galima nuveikti šioje nykštukėje.
Niekam nekyla abejonių, kad Holivudas yra visų grožio standartų kalvė. Neabejojama ir dėl to, kad visos žvaigždės yra patobulintos plastikos chirurgų. Tačiau garsenybės ginasi turinčios savų puikios išvaizdos receptų. Jų ieškokite straipsnyje „Grožis reikalauja aukų“.
Ar žinote, kad Anglijoje šie pyragėliai vadinami Cornish pasties. Jie kepami iš trapios tešlos, paprastai įdaromi jautiena, bulvėmis ir svogūnais. Šis receptas modifikuotas: žiupsnelis ciberžolės tešlą nudažo skaisčiai geltona spalva, o aštrokas vištienos ir imbiero įdaras kvepia Rytais. Tiesiog negali atsispirti. Išmėginkite pačios (rubrika „Virtuvė / verta paskanauti“).
Na, o jei esate smaližė, nepraleiskite straipsnio „Žiemos skanumynai“. Jame rasite receptų, kaip išsikepti obuolių su karamelizuotais trupiniais arba apelsinų pyragą su sirupu.
Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!