2015 02 06

Naujasis „Editos“ numeris su dovana – virtuvės žurnalu „Istoriniai patiekalai“

Įdomiausių temų ir naudingų patarimų kiekvienai gausus atsinaujinęs „Editos“ numeris – jau prekyboje.
Vasario mėnesio „Edita“
Vasario mėnesio „Edita“ / Žurnalo viršelis

Sužinokite karščiausias mados ir grožio naujienas, kokiais skanėstais, sukurtais specialiai Valentino dienai, stebina mūsų garsioji kulinarė Elžbieta Monkevič, kaip pasitelkus veido jogą atgaivinti odą pavasarį, kodėl nereikia persidirbti ir kasdien būtina svajoti.

Įdomiausių temų trejetuke – pokalbis su knygų leidėjomis „Ir knygų mados egzistuoja!“, interviu su žolininku Virgilijumi Skirkevičiumi, įvaizdžio kūrėjų patarimai, kaip rengtis ir atrodyti, kad prisijaukintumėte sėkmę.

Nevalia praleisti mūsų aistringų meilės istorijų, meilės magijos burtų, į tolimus kraštus viliojančių žurnalisto ir rašytojo Andriaus Tapino kelionių įspūdžių ir, žinoma, naudingos bei skaitytojų pamėgtos vaikų rubrikos, kur atsakymus į rūpimus klausimus ras įvairaus amžiaus atžalas auginančios mamos.

Ir dar viena gera žinia – šis „Editos“ numeris su puikia dovana jums – virtuvės žurnalu „Istoriniai patiekalai“. Jame – daugybė laiko išbandytų receptų, kurių būtinai turite paragauti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų