Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 02 25

Naujasis „Ji“ numeris: sužinokite, ką žada pirmasis pavasario mėnuo

Pasak astrologės, dvasinio ugdymo ir sveikatingumo centro „Udumbara“ vadovės N. Gabijos Wolmer, pirmąjį pavasario mėnesį vyks net du užtemimai. Venkite kvailysčių, žalingų įpročių ar nepamatuotos rizikos. Tai – apsivalymo, atjautos ir skolų grąžinimo metas. Tiek gerus, tiek blogus dalykus lems jūsų pasirinkimas.
Žurnalo „Ji“ viršelis (8 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (8 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Šis mėnuo permainingas. Kovo 9 dieną 03.54 val. Žuvų ženkle įvyks Saulės užtemimas. Antrasis – Mėnulio užtemimas – laukia kovo 23-iąją 14.01 val. Svarstyklių ir Avino ženkluose. Taigi šis periodas nuo 8 iki 24 dienos atneš daugiau įtampos, bus sunkiau susikaupti, į dienos šviesą gali išlįsti užslėptos problemos. Tad neverta pradėti naujų darbų, priimti svarbių sprendimų.

Vis dėlto ne viskas taip blogai, kaip gali pasirodyti iš pirmo karto. Svarbu nebijoti spręsti kilusių sunkumų, be to, reikėtų vengti žalingų įpročių, nes jiems trauka bus didesnė nei įprastai. Kaip sakoma, blaivia galva lengviau priimti teisingus sprendimus... Plačiau apie tai, ką pranašauja žvaigždės dvylikai Zodiako ženklų, skaitykite numerio temoje „Kovo horoskopas“.

Naujajame „Ji“ numeryje, kaip visada, laukia įdomūs pašnekovai. Sėkmės lydimas verslininkas, gamtos mylėtojas, knygos „Polinezijos salos. Ramiojo vandenyno perlai“ autorius Saulius ir jo žmona Ingrida tikina, kad jeigu labai kažko gyvenime nori ir pakeliui su metais nepameti svajonės, tai anksčiau ar vėliau ji tampa realybe.

Sauliaus svajonė nuvykti į Prancūzijos Polizeniją ir savo akimis pamatyti tai, apie ką skaitė būdamas dar vaikas norvegų keliautojo, antropologo Bengto Danielssono knygoje „Laimingoji sala“, išsipildė po dvidešimt penkerių metų.

„Kai tik susituokėme, jis mane dvidešimt metų morališkai ruošė (dirbo didžiulį psichologinį darbą), kad nenorėčiau to, ko paprastai trokšta moterys: kailinių, deimantų, naujo automobilio, nuosavo namo. Jis „pardavinėjo“ mintį, kad vertinga gyvenime yra įspūdžiai, pamatyti tolimi kraštai, sutikti žmonės. O tada buvome tokie jauni – vos devyniolikos. Bet kai myli žmogų, gali daug ko atsisakyti, norisi jį palaikyti...“, – pasakoja Ingrida Norkevičienė.

Plačiau apie tai, kad viskas gyvenime įmanoma, kokie laimingi žmonės gyvena Prancūzijos Polinezijoje, skaitykite straipsnyje „Polinezijoje gyvena nesugadinti žmonės“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (8 Nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (8 Nr.)

Toms, kurios seka mados tendencijas, siūlome atsiversti rubriką „MADA/praktiška“. Spalvų institutas „Pantone“ kasmet įvardija populiariausias kolorito tendencijas. Artimiausiu metu vyraus ramūs, elegantiški, aristokratiški pasteliniai atspalviai, tačiau netrūks ir drąsių bei žaismingų siūlymų. Kokių, ieškokite straipsnyje „Pavasario spalvos“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (8 Nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (8 Nr.)

Turbūt sutiksite, kad nepriekaištingas makiažas – kiekvienos veiklios, savimi pasitikinčios moters įvaizdžio dalis. Tačiau ne visos turime laiko ir gebėjimų kasryt tobulai išryškinti veido bruožus. Laimė, grožio meistrai sugalvojo ilgalaikį makiažą. Plačiau apie tai specialistė komentuoja straipsnyje „Ilgai išliekantis grožis“.

Migracija – procesas, skirtingai paliečiantis daugelio žmonių gyvenimus. Nemažai šeimų šiandien ryžtasi laimės ieškoti svetur, kartu pasiimdamos ir atžalas. Suaugusieji priima sprendimus žinodami, kas jų laukia, tačiau ne visada supranta, ką teks patirti mažiesiems. Jeigu aktuali ši tema, nepraleiskite straipsnio „Migruoti su vaikais“.

Dažno žmogaus gyvenime ateina diena, kai darbas nustoja teikti džiaugsmą ir eiti kas rytą į darbovietę tampa nepakeliama našta. Tačiau vienus laiko palyginti geras atlyginimas, kitus – pokyčių baimė ar kitokios aplinkybės. Kaip žinoti, ar iš tiesų atėjo metas atsisveikinti su senuoju darbu ir pradėti ieškoti naujo? Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Kada metas keisti darbą?“.

Tyrimais įrodyta, kad rytinė mankšta, treniruotės sporto klube, apskritai bet koks reguliarus judėjimas didina darbingumą, mažina stresą ir kūno svorį, netgi padeda apsisaugoti nuo depresijos. Tačiau ką daryti toms, kurios tikina visai neturinčios laisvo laiko sportuoti, o greičiausiai yra tinginiukės? Profesionalių patarimų, padėsiančių atrasti motyvaciją sportuoti ir kaip tą daryti pačioms, ieškokite straipsnyje „Kaip sportuoti namuose“.

Jei bent kiek domitės sveika mityba, girdėjote terminą supermaistas. Tai kininio ožerškio vaisiai – jaunystės eliksyras, moliūgų sėklos – energijos ir vitaminų šaltinis (ypač vyrams!), bolivinės balandos – aminorūgščių sandėliukas ir t. t. Pavasarį būtina meniu paįvairinti supermaistu.

Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Supermaistas jūsų lėkštėje“. Na, o rubrikoje „Virtuvė / 4 receptai“ sužinosite, kaip išsikepti gardžius ir sočius krepšelius.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (8 Nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (8 Nr.)

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas