Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 02

Nustebinkite Tėvo dienos proga: dovanų idėjos vos nuo 8 eurų

Pirmasis vasaros sekmadienis skirtas mūsų brangiems ir mylimiems tėčiams. Šią dieną juos norisi apgaubti išskirtiniu dėmesiu, šiluma ir nustebinti kuo nors ypatingu. Tačiau dažnai manoma, kad dovaną išrinkti vyrams sunku. „Laisvalaikio dovanos“ dovanų ekspertai griauna šį mitą ir teigia, kad renkant dovaną svarbu vadovautis taisykle – mažiau daiktų, daugiau gerų emocijų ir prisiminimų!
Dovanų idėjos Tėvo dienos proga
Dovanų idėjos Tėvo dienos proga / Laisvalaikio dovanos nuotr.

Pasivažinėjimas kartingais

Padovanokite tėčiui progą pasijusti lyg tikru lenktynininku! Tai puikus laisvalaikio praleidimo būdas kiekvienam greičio ir vairavimo pramogų mėgėjui. Šios pramogos metu suteikiama galimybė lenktyniauti su varžovais, įveikti pasitaikiusias kliūtis ir išbandyti savo jėgas bei galimybes pasivažinėjimo trasoje. Be to, į šį nuotykį galima leistis kartu su šeimos nariais. Pasivažinėjimas kartingais kainuos vos nuo 12 eurų.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasivažinėjimas kartingais
Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasivažinėjimas kartingais

Pasiplaukiojimas laivu ar jachta

Pradžiuginkite tėtį pasiplaukiojimu laivu ar jachta po gražiausius Lietuvos kampelius. Ši pramoga suteikia galimybę kitu kampu pažvelgti į nuostabų Trakų kraštovaizdį, iš naujo atrasti Birštoną, Kauną ar Klaipėdą, mėgautis Kuršių Nerijos vandens purslais. Nauji atradimai, geros emocijos ir laisvės pojūtis - garantuoti! Pasiplaukiojimas laivu ar jachta kainuos nuo 12 eurų.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasiplaukiojimas laivu ar jachta
Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasiplaukiojimas laivu ar jachta

Ekstremalus šaudymas

Parako kvapas ir kūną užliejantis adrenalinas - tai ką suteikia ekstremalaus šaudymo pramogos. Koviniai ginklai, pistoletai, AK-47 „Kalašnikov“ automatai, šaudymas į skriejančias lėkštutes - tik dalis to, ką galima išbandyti pasirinkus šio tipo pramogą. Padovanokite tėčiui kūną užliejančio adrenalino pojūtį ir budrumo iššūkį! Šaudymo pramogų galite rasti nuo 8 eurų.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Ekstremalus šaudymas
Laisvalaikio dovanos nuotr./Ekstremalus šaudymas

Poilsis pajūryje

Nustebinkite tėtį poilsiu Lietuvos pajūryje! Ramybės akimirkos Palangoje, Klaipėdoje ar Nidoje, jūros ošimas, gardus maistas ir laikas drauge su brangiu žmogumi užtikrins gerų emocijų pliūpsnį. Tai tobula dovanos idėja tėčiui, kuris mėgsta keliones, išvykas ir naujus atradimus tiek mieste, tiek gamtoje. Poilsio pajūryje pasiūlymus rasite nuo 40 eurų.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Poilsis pajūryje
Laisvalaikio dovanos nuotr./Poilsis pajūryje

Skrydis parasparniu

Skrydis parasparniu - tai unikali dovana kiekvienam aukščio ir adrenalino fanui. Atitrūkus nuo žemės ir skriejant padange atsiveriantys vaizdai užgniaužią kvapą ir palieka įspūdį visam gyvenimui. Šio nuotykio įspūdžius užfiksuoti ir akimirkomis su brangiausiais pasidalinti galima pasirinkus skrydį su filmavimu. Šios pramogos pasiūlymus rasite nuo 29 eurų.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Skrydis parasparniu
Laisvalaikio dovanos nuotr./Skrydis parasparniu

Atpalaiduojantis masažas

Vyrauja stereotipas, kad masažai ir procedūros skirti tik moterims. Tačiau juk ir vyrai nusipelnė poilsio valandėlės bei atpalaiduojančių akimirkų, kurios atgaivina ir suteikia energijos. Specialiai vyrams sukurtos procedūros padės sumažinti įtampą, atsikratyti streso ir pailsėti. SPA procedūrų terapijų ir masažų pasiūlymus rasite nuo 24 eurų.

Partnerio nuotr./Masažai vyrams
Partnerio nuotr./Masažai vyrams

Tėvo diena - tai puiki proga atsidėkoti vienam brangiausių žmonių pasaulyje už rūpestį ir meilę. Šią dieną skirkite pokalbiams bei akimirkoms kartu. Ir nors kartais gali atrodyti, kad tai tvirčiausias bei rimčiausias žmogus - švelnumas ir dėmesys būtini. Daugiau dovanų idėjų, kaip įspūdžiais nudžiuginti tėtį rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas