Apie tai, kuo ypatingi „OFYR“ griliai bei kodėl derėtų juos rinktis, kalbamės su Ogmios mieste įsikūrusio salono „VIP ZONE“ marketingo vadybininke Laima Rudinskaite.
Grilius – žmonių traukos ir susibūrimo vieta
Anot pašnekovės, pasaulis šiuo metu įsisukęs į pažangos ir nuolatinio tobulėjimo verpetą. Kasdien atrandamos naujos stulbinančios technologijos, didinamas jau atrastųjų efektyvumas bei siekiama vartotojui sukurti kuo geriausią ir paprasčiausią patirtį. L.Rudinskaitės teigimu, šis paprastumo siekis dažnai grąžina mus į pačią pradžią.
Juk, nepaisant technologinių naujovių ir pasirinkimo įvairovės, grilius vis dar tebėra šeimos, draugų ir artimųjų traukos centras, greta kurio vykstantis bendravimas teikia didžiausią džiaugsmą gaminant lauke. „Juk laužas, aukuras ar židinys visada buvo ta vieta, kur žmonės susirinkdavo pabūti kartu. O ten, kur buriasi žmonės, žinoma, turi būti ir maisto. Nenuostabu, kad buvo įgyvendinta idėja sujungti visą tai į vieną. Ugnies, maisto gaminimo ir bendravimo lydinys įgijo formą ir tapo OFYR griliu“, – teigia pašnekovė.
Kepsninė, galinti sukurti akį traukiantį reginį
Anot jos, bene svarbiausias šio grilio privalumas – galimybė prie jo vienu metu gaminti net keliems žmonėms. Ši savybė ne tik patenkina bendrauti ir didelei kompanijai gaminti mėgstančiųjų poreikius, bet ir paverčia OFYR vienu populiariausių profesionalių virtuvės šefų pasirinkimu. „Tai ypač aktualu tiems, kurie maistą gamina atvirose erdvėse ir yra matomi. Ši kepsninė padeda sukurti tikrą šou. Pats gaminimo procesas ir maistas, išdėliotas ant plieninio žiedo, ugnies fone atrodo įspūdingai. Patiekalus ragauti pradedame akimis, todėl toks grilis yra puikus ingredientas, paliekantis gerą pirmą įspūdį“, – pasakoja L. Rudinskaitė ir priduria, jog šioje kepsninėje galima gaminti viską nuo paprasčiausių kiaušinių iki pritrenkiančių „tomahauko“ kepsnių.
Specialistė pažymi, jog tiems, kam nebepakanka įprasto OFYR grilio teikiamų galimybių, gamintojas yra pasirengęs pasiūlyti specialų, išskirtinai profesionalams skirtą, net 150 cm. skersmens grilį. „Prie šio milžino vienu metu gali dirbti keli šefai ir pamaitinti net iki 150 žmonių“, – tikina pašnekovė.
Naujausios technologijos ir subtilus dizainas
Pasak L.Rudinskaitės, OFYR kepsninės išsiskiria ir patentuotu minimalistiniu aukuro formos dizainu, kuris yra išpildytas naudojant naujausias technologijas. Tikslūs lazerio pjūviai, funkcionalūs linkiai ir aukštos kokybės plienas užtikrina kokybę, ilgaamžiškumą ir patogų naudojimą. „Corten plieno pagrindas turi specialų, rūdis primenantį paviršinį sluoksnį, kuris iš tiesų apsaugo metalą nuo korozijos ir rimtesnių pažeidimų. Laikui bėgant šis sluoksnis tamsėja ir iš oranžinės įgauna tamsiai rudą spalvą. Na, o plieninis kepimo žiedas gražiai įrėmina ugnį ir yra neįtikėtinai paprastai naudojamas kepimo pagrindas, prie kurio kepiniai nepridega, o visi likučiai mentele tiesiog nustumiami į ugnį“, – pasakoja specialistė.
Ji pažymi, jog atsižvelgdamas į kepsninės populiarumą ir klientų poreikius, gamintojas gerokai išplėtė asortimentą, tad šiuo metu galima rinktis ne tik corten plieno, bet ir juodus ar betoninius to paties dizaino grilius bei jų priedus.