Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 08

Originalios Valentino dienos dovanų idėjos

Žiemos sezonas įsimintinas savo išskirtinėmis progomis. Žiemą švenčiame net tik didžiąsias metų šventes, Kalėdas ir Naujuosius metus, bet paskutinį žiemos mėnesį minime ir dar vieną ypatingą – meilės – dieną. Svarstant, kuo Valentino dienos proga, vietoje gėlių, saldumynų, pliušinių žaislų ar kitų įprastų dovanų, nustebinti savo mylimąjį ar mylimąją, „Laisvalaikio Dovanos“ siūlo pasinaudoti originaliomis įspūdžio dovanų idėjomis. Tai dovanos, kurios ne tik maloniai nustebins, bet ir sukurs neišdildomus atsiminimus, dar ilgai dovanos gavėjui primenančius apie jus.
Valentino diena
Valentino diena / Partnerio nuotr.

Poilsis kartu

Atostogos pajūryje, Druskininkų kurorte, atokiame gamtos kampelyje įsikūrusioje sodyboje ar kitoje unikalioje vietoje, pavyzdžiui, šimtmečius menančiame dvare – dovana, kurią įvertins tiek moterys, tiek vyrai. Tai puikus būdas pakeisti aplinką, atitrūkti nuo rutinos, pailsėti ir dar labiau suartėti su savo antrąją puse. Viena iš tokių vietų, kuri suteikia galimybę pasilepinti maloniu atotrūkiu – Nemuno kilpų ir nuostabaus grožio gamtos apsuptame Birštono kurorte įsikūręs šiuolaikiškas, šiandieninio žmogaus poreikius atliepiantis viešbutis „Vytautas Mineral SPA“. Viešnagės metu svečiams siūloma įsikurti aukščiausios klasės, modernaus dizaino kambariuose, mėgautis ramybe, ypatingos kokybės maistu, vandens ir pirčių malonumais bei kūno sveikatą ir grožį puoselėjančiomis procedūromis. Šis viešbutis taip pat išsiskiria stilingomis laisvalaikio erdvėmis, viena iš jų – unikali kupolo formos skaitykla, kurioje galima jaukiai praleisti laiką skaitant knygas, šnekučiuojantis, grožintis įkvepiančiais garsaus tapytojo piešiniais. Nakvynė „Vytautas Mineral SPA“ dviem kainuoja nuo 89 eurų.

Partnerio nuotr./Vytautas Mineral SPA
Partnerio nuotr./Vytautas Mineral SPA

Atpalaiduojančios akimirkos

Norint padovanoti tai, kas leistų kasdienius rūpesčius palikti nuošalėje ir pasilepinti atgaivos akimirkomis, dar vienas puikus pasirinkimas – masažai, grožio procedūros bei SPA ritualai. Pavyzdžiui, viso kūno masažas su kokosų aliejumi „Sabai Sabai Coconut“ gali trumpam nukelti į egzotiškus kraštus, efektyviai atpalaiduoti kūno raumenis, regeneruoti ir atjauninti odą bei sugrąžinti puikią savijautą. Nors įprasta manyti, kad tokios dovanos dažniau sužavi moteris, tačiau renkant dovaną vyrui, į šią idėją vis dėlto nereikėtų numoti ranka. Tokia dovana, kaip švediškas giluminis kūno masažas, kurio metu veikiama ne tik oda ir raumenys, bet ir kraujotakos sistema bei vidaus organai, pagerina kraujotaką, suteikia žvalumo pojūtį ir naujų jėgų antplūdį. Tai rezultatai, kurie, neabejojame, neliks vyrų nepastebėti ir neįvertinti. Atpalaiduojančiomis procedūromis galima mėgautis ne tik atskirai, bet ir kartu. Pavyzdžiui, galite savo antrąją pusę nustebinti SPA ritualu „Rožių magija“, kurio metu drauge mėgausitės sūkurinės vonios malonumais, gardžiomis vaišėmis ir žvakių šviesoje atliekamu šilto aromatinio rožių aliejaus masažu. Romantikos kupinas SPA ritualas atliekamas Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame „Angel SPA“ centre, tad po apsilankymo čia, pasimatymą galima pratęsti pasivaikščiojimu jaukiomis aplinkinėmis gatvelėmis. Grožio ir SPA dovanos kainuoja nuo 12 eurų.

Partnerio nuotr./Masažas
Partnerio nuotr./Masažas

Kvapą gniaužiančios patirtys

Jei jūsų antroji pusė dažniau renkasi aktyvų laisvalaikį, noriai išbando naujas, net ir ekstremalias patirtis, tuomet rinkitės vairavimo ir skrydžių pramogas. Viena iš tokių dovanų, neabejotinai ilgam išliksianti atmintyje – galimybė su pasirinktu, „Ferrari“ arba „Lamborghini“, automobiliu skrieti Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje. Tai įspūdžiai, kurie nepatiriami daugiau niekur Lietuvoje – vienintelė šalyje specializuota lenktynių trasa ir legendiniai sportiniai automobiliai, kurių tikrąsias galimybes galima pajusti patiems. Jei esate tikri, kad jūsų mylimajam ar mylimajai vairavimas neskamba, kaip malonumas, tuomet tikrai neapsiriksite padovanoję galimybę pasimėgauti laisvės pojūčiu, išbandant oro pramogas. Skrydis parasparniu – viena įspūdingiausių patirčių, kurios metu kraštovaizdžio grožis pamatomas visai kitomis, tarsi paukščio, akimis. Tai puikus sprendimas, norint padovanoti įspūdžio dovaną, kuri būtų tiek ekstremali, tiek romantiškai svajinga. Išgirsti stebinantį sportinių automobilių riaumojimą, sėdint už jų vairo arba šturmano vietoje, kainuoja nuo 55 eurų, o pasimėgauti skrydžiu parasparniu po beribes dangaus platybes – nuo 28,67 eurų.

Partnerio nuotr./Super automobiliai
Partnerio nuotr./Super automobiliai

Dovana, nupirkta ir džiuginanti namuose

Ne ką mažiau originalios Valentino dienos dovanos – pramogos namuose. Tai įspūdžio dovanos, kurios leidžia mėgautis naujų potyrių akimirkomis neišėjus iš namų. Audioknygų paketas, nuotolinė kvapų pažinimo sesija, vakarienės prenumerata ar kita, laiką namuose spalvingesniu bei turiningesniu paverčianti dovana, yra ypač aktuali šiuo metu, kai dėl karantino didžiąją laiko dalį praleidžiame būtent namuose. Pagalvokite, gal jūsų mylimas žmogus seniai svajojo išbandyti jogos užsiėmimus arba dažnai skaito žurnalą, kurio prenumerata jį išties pradžiugintų. Nustebinti įspūdžio dovana, kuri namus pavers ne tik poilsio, bet ir pramogų erdve, kainuoja nuo 5 eurų.

Šios ir visos aukščiau aprašytos idėjos yra ne tik puiki alternatyva materialioms dovanoms, kurios neretai nugula giliai į stalčius, bet ir idealus pasirinkimas, kai pritrūkus laiko, dovana reikia pasirūpinti itin greitai – perkant įspūdžio dovaną „Laisvalaikio Dovanos“ elektroninėje parduotuvėje, užsakymo formoje pasirinkus pristatymo būdą „eDovana“, dovanų kuponas vos per kelias minutes atsiunčiamas elektroniniu paštu. Tokiu būdu galite būti užtikrinti, jog nors ir paskutinę minutę pirkta, dovana turės išliekamąją vertę.

Partnerio nuotr./Pramogos namuose
Partnerio nuotr./Pramogos namuose

Svarstant, ką Valentino dienos proga padovanoti savo išrinktajai ar išrinktajam, neskubėkite pirkti pirmo pasitaikiusio, kaip tuo metu atrodo, šiai šventei itin tinkančio daikto. Padovanoję pomėgius atitinkančią patirtį, būsite užtikrinti, kad dovana nedulkės nereikalingų daiktų stalčiuje, o suteiks teigiamų emocijų ir neįkainojamų prisiminimų. Kad ir kokį siurprizą nuspręsite įteikti, nepamirškite, jog svarbiausia jo paskirtis – parodyti nuoširdų dėmesį.

Daugiau originalių Valentino dienos įspūdžio dovanų rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas