Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 28

Parodykite dėmesį Mamos dienos proga: dovanos vos nuo 5 eurų

Pirmąjį Gegužės sekmadienį švenčiame itin gražią šventę – Mamos dieną. Būsimos, jaunos ir jau į gyvenimą vaikus išleidusios mamos nusipelno mūsų rūpesčio bei dėmesio. Ne paslaptis, jog tinkamiausia dovana mamai – laikas su brangiausiais ir mylimiausiais vaikais, tačiau nepamirškite, kad įdomus ir nekasdieniškas laisvalaikis kartu su mama yra ne tik puikus ir įsimintinas nuotykis, bet ir tobulas būdas stiprinti tarpusavio ryšį.
Mamos diena
Mamos diena / Partnerio nuotr.

„Laisvalaikio Dovanos“ dovanų ekspertai paruošė TOP dovanų idėjas mamoms. Vienos jų – puiki laisvalaikio kartu idėja, kitos – leis mylimai mamai skirti šiek tiek daugiau dėmesio sau.

  1. Skrydis lėktuvu
    Dangaus pramogos – vienos įsimintiniausių pramogų, tad jei norite nustebinti mamą išskirtine patirtimi, padovanokite skrydį lėktuvu virš gražiausių Lietuvos vietų. Skrendant virš Trakų atsivers ežerų gausa, skrendant virš Kauno po kojomis liks miestų stogai ir gatvės, o pakilus virš Šiaulių ar Panevėžio atsivers miestų ir gamtos harmonija. Lėktuvu skirsti galima keliems žmonėms vienu metu, tad tai puiki idėja įdomiam laisvalaikiui kartu. Skrydis lėktuvu kainuos nuo 29 eurų.

    Partnerio nuotr./Skrydis lėktuvu
    Partnerio nuotr./Skrydis lėktuvu

  2. Trumpa savaitgalio išvyka
    Trumpos atostogos su procedūromis, gardžiu maistu ir jaukiais pokalbiais vaikštant miesto gatvelėmis ar miško takais – tobula dovanos idėja mamai, kuri mėgsta keliones ir mažus atradimus. Kelionė ir savaitgalis viešbutyje tiks tiek mamai keliauti kartu su antra puse ir pasimėgauti romantišku poilsiu, tiek ypatingai tiks mamos ir dukros kelionei ar net pasimėgauti trumpomis atostogomis su visa šeima. Poilsį kurortuose ar poilsio kompleksuose galite rasti nuo 40 eurų.

    Partnerio nuotr./Nakvynė dviem
    Partnerio nuotr./Nakvynė dviem

  3. Jodinėjimas
    Pažintis su žirgais – puikiai atpalaiduoja ir praturtina laisvalaikį įdomiais ir nepamirštamais įspūdžiais. Ši pramoga skirta toms mamoms, kurios mėgsta aktyvų laisvalaikį, gyvūnus ir gamtą. Miško takeliai, ramybė, harmonija, gamtos grožis ir laikas su brangiu žmogumi šalia... Atrodo kad šitas derinys privers jūsų mamą nusišypsoti? Padovanokite jodinėjimo pramogą ir būtinai keliaukite kartu su visa šeima! Jodinėjimo pramoga kainuos nuo 10 eurų.

    Partnerio nuotr./Jodinėjimas
    Partnerio nuotr./Jodinėjimas

  4. Gurmaniška patirtis
    Mama tikrai gamina skaniausiai ir su šiuo faktu ginčytis negalime. Tačiau Mamos diena – puiki proga nustebinti įdomiais skonių deriniais ar netradicine vakarienės idėja. Tai bus ne tik įdomi skonių kelionė, bet ir laisvalaikis kartu su antrąja puse ar visa šeimyna. Nuo gurmaniškų pojūčių visiškoje tamsoje drąsioms mamoms iki vakarienės prenumeratos į namus toms, kurios nori į virtuvę įsileisti kokį naują receptą. Nuo jaukios akimirkos senamiesčio kavinėje iki prabangios vakarienės restorane. Gurmaniškos dovanos prasideda vos nuo 5 eurų.

    Partnerio nuotr./Gurmaniškos dovanos
    Partnerio nuotr./Gurmaniškos dovanos

  5. Pasiplaukiojimas jachta ar laivu
    Mūsų mylimų Mamų dieną švenčiame pirmąjį gegužės sekmadienį. Tuo metu vis labiau šyla oras ir mes suprantame, jog jau čia pat ateis vasara, šilti orai ir vandens pramogų sezonas. Todėl dar viena Mamos dienos dovanos idėja galėtų būti svajingas pasiplaukiojimas jachta, laivu ar tiesiog vandens dviračiu. Lengvai plaukiojant Galvės ežere Trakuose, Kauno ar Klaipėdos mariose galima ne tik pasigrožėti nuostabiais vaizdais, bet ir pasimėgauti šeimos ar draugų kompanija. Pasiplaukiojimai jachta ar laivu kainuos nuo 11,99 eurų.

    Partnerio nuotr./Pasiplaukiojimas jachta
    Partnerio nuotr./Pasiplaukiojimas jachta

  6. Masažai ir SPA procedūros
    Viena tinkamiausių dovanų idėjų Mamos dienos proga – masažas ar SPA procedūra. Juk mūsų mamos nuolat stengiasi ir rūpinasi mumis. Ir visai nesvarbu ar mes dar maži vaikai, ar jau savo šeimas sukūrę suaugę asmenys. Rūpestis reikalauja energijos ir ne visuomet mamos turi tiek laiko, jog galėtų iškeliauti atostogų ar tiesiog atsipalaiduoti namuose, tad maloni veido procedūra, viso kūno rytietiškas masažas ar kelių valandų poilsis sūkurinėje vonioje leis greitai pabėgti nuo kasdienybės ir skirti šiek tiek laiko sau. SPA ir grožio paslaugos kainuos nuo 10 eurų.

    Partnerio nuotr./Masažas
    Partnerio nuotr./Masažas

Mamos diena – viena jaukiausių pavasario švenčių, kuomet skiriame visą dėmesį mūsų mylimoms mamoms. Turbūt nėra geresnės dienos dar kartą parodyti dėmesį, meilė ir nustebinti išskirtine dovana bei skirti šiek tiek daugiau laiko kartu. Nepamirškite, jog didžiausia dovana kiekvienai mamai, tai – laimingi ir besišypsantys vaikai bei įdomus ir turiningas laikas kartu.

Nustebinkite Mamą dovanų kuponu, kuris galioja net 3 metus! Tegul Mama išsirienka geriausią laiką mėgautis įdomu ir atpalaiduojančiu laisvalaikiu. Daugiau dovanų idėjų rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas