Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 26

Pavasario spalvos ir šiluma atkeliavo į LONAS saloną Ogmios mieste

Ilgametė čiužinių ir miegamojo baldų gamybos įmonė LONAS savo prekybos salone, įsikūrusiame Ogmios mieste, prieš kiek daugiau nei pusmetį atvėrė LONAS HOME erdvę. O dabar joje tvyro pati tikriausia pavasario nuojauta! Gaivios spalvos, įkvepiantys raštai ir akis paganyti kviečiantys vaizdai – viskas, ko reikia, kad pavasario saulė ir šiluma į jūsų namus atkeliautų jau šiandien.
Lova SQUARE papuošta gaiviu Moderno STILL patalynės komplektu
Lova SQUARE papuošta gaiviu Moderno STILL patalynės komplektu / Partnerio nuotr.

SaLONE – viskas, ko reikia namų jaukumui sukurti

Ogmios mieste esantis LONO salonas – tai jaukių, aukštos kokybės, stilingų namų tekstilės gaminių ir aksesuarų kolekcijoms skirta erdvė, kurioje kiekvienas gali iki pačių smulkiausių detalių susikurti savo svajonių miegamojo kambarį.

Partnerio nuotr./Lova OPERA ir patalynės komplektas Moderno GOLD
Partnerio nuotr./Lova OPERA ir patalynės komplektas Moderno GOLD

Čia rasite platų antklodžių ir pagalvių, patalynės komplektų ir paklodžių, lovatiesių, chalatų ir rankšluosčių, pledų, vaikiškos miegamojo tekstilės ir namų kvapų asortimentą. Visa, ką kiekvienas iš mūsų renkamės, norėdami namus paversti jaukia ramybės oaze.

Didžioji dalis LONAS HOME kolekcijos gaminių yra sukurti Lietuvoje.

Šilumą į namus atnešanti „Moderno“ patalynės kolekcija

Naujoji, 2021-ųjų metų pavasario-vasaros kolekcija „Moderno“ – skirta pasiilgusiems šilumos, buvimo su gamta ir saulės spindulių, kurie jau labai greitai lydės kasdieną, tačiau kol kas termometro stulpelis rodo, jog teks palaukti.

Partnerio nuotr./Lovą KANTATA puošia patalynės komplektas Moderno TULIP
Partnerio nuotr./Lovą KANTATA puošia patalynės komplektas Moderno TULIP

Nekantriausieji pavasario saulę, šilumą ir šviesą gali turėti savo miegamajame jau šiandien. Gaivūs, bundančios gamtos džiaugsmo įkvėpti patalynės komplektai jau laukia jūsų LONO salone. Unikalūs dizainai atnaujins jūsų miegamąjį ir jam suteiks daugiau spalvų, o kiekvieną rytą pabudę, pažadame, jausitės lyg naujai gimę ir kupini jėgų.

Dizainerių sukurti patalynės užvalkalai yra dvipusiai, vienspalviai, su išskirtiniais raštais arba viskas kartu, tad miegamojo atmosferą kurti galite derinami skirtingas antklodės ir pagalvių užvalkalų puses, kurdami jums labiausiai patinkančias kombinacijas.

Išskirtinė kokybė ir ilgaamžiškumas

Visi LONAS HOME patalynės komplektai siuvami iš natūralių, itin kruopščiai atrinktų aukštos kokybės audinių, užtikrinančių sveiką ir ramų jūsų miegą. 100% premium medvilnės satino audiniai, skirti patalynės užvalkalams, lovatiesėms ir paklodėms yra ruošiami Italijoje bei Ispanijoje, vaikiškai linijai naudojami išskirtinai tik premium klasės audiniai.

Partnerio nuotr./Lova JAZZ ir patalynės komplektas Moderno SPRING
Partnerio nuotr./Lova JAZZ ir patalynės komplektas Moderno SPRING

Taip pat, naujausios skaitmeninės spaudos technologijos užtikrina raštų spalvų ilgaamžiškumą ir atsparumą, o vienspalviai audiniai dėl specifinių verpalų paruošimo ir audimo technologijų yra atsparūs blukimui ir itin tvirti, tad savo patalyne galėsite mėgautis ilgai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas