Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 07 16

Prie motoakrobato A.Gibiežos „Namų turo“ finalo Palangoje prisijungs ir BMX profesionalų komanda

Per Lietuvos miestus bei miestelius keliaujantis ir jų gyventojus įspūdingais motociklų triukais džiuginantis „Namų turas“ artėja prie pabaigos – beliko pasirodymas Kretingoje liepos 16 d. ir finalas Palangoje liepos 17 d. Tačiau yra ir gerų žinių – paskutiniame renginyje triukus demonstruos ne tik motoakrobatai, bet ir BMX dviratininkų komanda.
Motoakrobatas Aras Gibieža pasirodys Kretingoje ir Palangoje
Motoakrobatas Aras Gibieža pasirodys Kretingoje ir Palangoje / Organizatorių nuotr.

Tai – David Budko, Karolis Lamsargis, Tautyvdas Gelumbickas ir Paulius Navickas. David Budko yra BMX sporto Lietuvoje autoritetas, daugelio varžybų Lietuvoje ir užsienyje laimėtojas bei prizininkas. Jį remia vienas garsiausių gatvės kultūros prekės ženklų – „Vans“ – ir tai nemažai pasako, apie tai, kaip jis vertinamas.

Karolis Lamsargis yra žinomas dėl savo unikalaus važiavimo ir triukų stiliaus, su BMX dviračiu jis susipažino prieš daugiau nei dešimt metų. Kai nešokinėja ant vieno rato, Karolis groja grupėje „Egomašina“. Paulius Navickas – vienas iš BMX kultūros pionierių Lietuvoje. Paskutinis komandos narys, Tautvydas Gelumbickas, nuo BMX dviračio nenulipa jau trylika metų.

Ši ketveriukė prisijungs prie „Namų turo“ senbuvių – „Red Bull“ atleto Aro Gibiežos, „Gineso“ rekordo savininko Šarūno Kezio bei daugelio čempionatų prizininkų Nerijaus Malinausko bei Virgilijaus Dikšo. Taigi, laukia dviguba porcija įspūdžių ir susižavėjimo. Ir dar – Lietuvos vasaros sostinėje Palangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas