Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 06 08

Startuoja pasaulinio lygio vandenlenčių čempionatas „Red Bull WakeDuel“

Antradienį, palankiai atėjus tikrajai vasarai, startuoja net du metus lauktos prestižinės vandenlenčių varžybos „Red Bull WakeDuel“. „WakeWay“ parke jau nuo ryto būriuojasi atrankų dalyviai, kurie dienos eigoje kovos dėl galimybės patekti į varžybų finalą – šis vyks šalia Palangos įsikūrusiame „313 Cable Park”.
„Red Bull WakeDuel“
„Red Bull WakeDuel“ / „Red Bull“ nuotr.

Dėl pandemijos apribojimų varžybas praėjusiais metais atšaukus, šių metų renginys, jau šeštasis serijoje, tapo itin laukiamu ir paklausiu. Jo finalistų sąrašą sudaro praėjusio čempionato viršūnėlėje besipuikavę raideriai, kviestinės vandenlenčių sporto žvaigždės ir geriausiai atrankose pasirodysiantys atletai. Į tokią kompaniją patekti gera visiems, todėl jau ir atrankinės varžybos sutraukė itin rimtų kandidatų.

Pasigalynėti su vietiniais atvyko atletų iš viso pasaulio – Jungtinės Karalystės, JAV, Rusijos, Prancūzijos, Italijos, Kroatijos, Slovėnijos, Vokietijos, Švedijos, Estijos bei Latvijos. Ir tarp šių atvykėlių yra tokio lygio raiderių kaip kad „Red Bull“ atletas Jules Charraud, Didžiosios Britanijos čempionas Ryan Peakock ar nuolatinė įvairiausių varžybų podiumų viešnia Jamie Lopina.

Prie jų prisijungs ir nemaža dalis penktojo „Red Bull WakeDuel“ finalistų, bei gausus būrys tautiečių, norinčių išbandyti savo jėgas prieš pasaulinio lygio sportininkus. Šia proga jūsų dėmesiui – ir pirmosios atrankinių varžybų akimirkos, kurias užfiksavo renginio fotografai Vytautas Dranginis ir Vadim Scowl.

Finalą tiesiogiai stebėkite per 15min!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas