Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 05 08

Švarus oras namuose – sveika šeima!

Atėjęs pavasaris ir šiltesni orai džiugina po žiemos išsiilgusius saulės spindulių. Tačiau džiaugiasi ne visi, šis metas yra sudėtingas alergiškiems žmonėms, o ypač alergiškiems vaikams. Vos tik prasidėjus žydėjimui, grįžta alerginė sloga, niežtinčios ir ašarojančios akys. Visi šie simptomai kenkia visos šeimos gyvenimo kokybei, bet juos sumažinti įmanoma ir be medikamentų. Pats paprasčiausias būdas pagelbėti alergiškiems žmonėms – šalinti alergenus aplinkoje, kurioje yra nuolat gyvenama. Tą padaryti efektyviai padės oro valytuvas su drėkinimo funkcija, jis turi ne tik specialius filtrus, sulaikančius alergenus bet ir oro drėkinimo funkciją.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Partnerio nuotr.

Toks prietaisas tiesiog būtinas ne tik alergiškiems, bet ir visiems žmonėms, kurie nori gyventi sveikoje, švarioje aplinkoje. Neseniai, vieną iš tokių prietaisų išbandė žurnalistė, TV laidų vedėja ir knygų autorė Beata Nicholson su šeima ir sutiko pasidalinti savo patirtimi:

– Kodėl nusprendėte išbandyti oro valytuvą, ar mėgstate technikos naujoves?

– Neskubu investuoti į naujus daiktus, nes paskui jais reikia rūpintis, o ir vietos reikia turėt, kur juos padėti. Bet šiuo atveju sutikau išbandyti „Philips“ oro valytuvą ir drėkintuvą dėl keleto priežasčių. Pirma, turiu kelis šeimos narius, kurie visą pavasarį čiaudi ir visaip kaip vaduojasi nuo pavasarinės alergijos. O antra, tokio sausumo pavasario aš nepamenu ir nors esu už patalpų vėdinimą atidarius langus, šį pavasarį toks vėdinimo būdas daugiau prineša dulkių nei gryno oro. Taigi nusprendžiau – imti šį aparatą ir išbandyti.

Partnerio nuotr./„Philips“ oro valytuvas ir drėkintuvas
Partnerio nuotr./„Philips“ oro valytuvas ir drėkintuvas

– Kokias aparato savybes galėtumėte išskirti?

– Lengvai transportuojamas ir interjero nebjaurojantis „Philips“ oro drėkintuvas man labiausiai patiko dėl savo drėkinimo funkcijos. Nors ir nematai akivaizdžiai kylančios vandens miglos iš jo, kambaryje greitai pradedi jausti malonią gaivą. „Philips“ skirtingai nei daugelis oro drėkintuvų suskaido garinamą vandenį į labai smulkias molekules, todėl jos nematomos akimi ir nors per valandą išgarinama apie 500 ml vandens, namuose nepastebėsi niekur nei drėgnų dėmių, nei baltos vandens dulksnos. Be to, skaičiau instrukcijoje, būtent toks garinimo būdas yra higieniškesnis ir skleidžia 99 % mažiau bakterijų nei kiti drėkintuvai. Man ši funkcija patiko, naudočiau ir karštą vasaros dieną vietoj kondicionieriaus.

Partnerio nuotr./Beata Nicholson
Partnerio nuotr./Beata Nicholson

– Ar jaučiate alergenų sumažėjimą namų aplinkoje?

– Dėl dulkių ir alergeno surinkimo, tai turiu pasakyti, kad vos tik miegamajame labiau pakedeni kokį patalą, iškart „Philips“ pradeda pats garsiau ūžti ir rinkti ore pasklidusias dulkes. Todėl jis gali palengvinti kvėpavimą ar miegą, ypatingai intensyviu žydėjimo metu. Beje, net ir naktį veikdamas jis nenervina, nes primena tolimą jūros ūžesį.

– Ar išbandėte visas aparato funkcijas?

– Šis aparatas pilnas išmanių dalykų – matuoja alergenų kiekį aplinkoje, lygina patalpos užterštumą su lauku, parsisiuntus specialią programėlę gali oro drėkintuvą valdyti iš bet kur ir bet kada. Be to, neturėtų sunaudoti daug energijos. O dėl filtrų valymo kol kas negaliu pakomentuoti, to dar neprireikė.

Partnerio nuotr./„Philips“ oro valytuvas ir drėkintuvas
Partnerio nuotr./„Philips“ oro valytuvas ir drėkintuvas

O linksmiausia yra stebėti, kaip šiam aparatui nepatinka virtuvės kvapai – vos tik jis užuodžia kepamus blynus, tuoj paraudonuoja ir pradeda dirbti didžiausiu pajėgumu!

Daugiau informacijos apie produktą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Advertisement