Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 22

Vairavimo pramogų TOP 5: mėgaukitės adrenalinu vos nuo 12 eurų

Greitis, adrenalinas, vėjas plaukuose, ekstremalios situacijos. Tikriausiai vairavimo pramogų mėgėjams tai įsivaizdavus per kūną pereina šiurpuliukai. Vairavimo dovanos – puiki idėja nustebinant adrenaliną ir naujus potyrius mėgstantį žmogų, kuris neįsivaizduoja savo gyvenimo be sportinių automobilių, keturračių ar ekstremalaus safari miško trasoje. Sunku išsirinkti? „Laisvalaikio dovanos“ pramogų ekspertai dalinasi populiariausiomis vairavimo pramogomis, kurias turėtų išbandyti kiekvienas!
Vairavimo pramogos
Vairavimo pramogos / „Laisvalaikio dovanos“ nuotr.
Temos: 2 Pramogos Dovana

Pasivažinėjimas kartingais

Kartingai – tai puiki galimybė pasijusti lyg profesionalioje lenktynių trasoje. Turėsite puikią galimybę pralenkti savo varžovus. Tai puiki proga nuotaikingai praleisti laiką, pasisemti gerų emocijų ir adrenalino visai dienai, o gal net ir savaitei. Kartingai – smagi pramoga tiek leisti laiką vienumoje, tiek šėlti draugų kompanijoje. Pasirinkę šią pramogą kartu su draugais, galėsite kartu varžytis trasoje, lenktyniauti ir laisvalaikį praleisti netradiciškai. Be to – tai nebrangi pramoga. Pasivažinėjimas kartingais vienam asmeniui kainuoja vos 12 eurų.

„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Pasivažinėjimas kartingais
„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Pasivažinėjimas kartingais

Ekstremalus pasivažinėjimas bagiais

Bagis – tai manevringa ir galinga keturratė transporto priemonė, kurią lengvai suvaldys kiekvienas vairuotojas. Pasivažinėjimas šia transporto priemone patiks kiekvienam, norinčiam išmėginti pašėlusią vairavimo pramogą ir pasimėgauti aštriais pojūčiais. Be to, tai pramoga, kurią galima išbandyti tiek žiemą, tiek vasarą! Išbandyti pasivažinėjimą bagiu pakvieskite ir draugą, ši patirtis dviems kainuos vos 35 eurų.

„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Ekstremalus pasivažinėjimas bagiais
„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Ekstremalus pasivažinėjimas bagiais

Galingieji Ferrari ir Lamborghini

Ieškote dovanos tikram automobilių fanui? Išpildykite superautomobilių mėgėjo svajonę – išmėginti legendinius sportinius automobilius Ferrari 430 Spider ar Lamborghini Gallardo. Pasivažinėjimas superautomobiliu tikrai yra puiki gimtadienio ar kita proga įteikiama dovana bet kuriam vyrui ar moteriai, kurie domisi, o gal net svajoja apie nuosavą sportinį automobilį. Ferrari ar Lamborghini superautomobilį galėsite išbandyti miesto gatvėse, magistralėje ar Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje nuo 59 eurų.

„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Superautomobiliai
„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Superautomobiliai

Pasivažinėjimas elektriniu motociklu

Išmėginkite tikrą revoliuciją - KTM „Freeride E-SM“ elektrinius motociklus. Tylus ir paprastai valdomas KTM „Freeride-E“ leis mėgautis smagiu pasivažinėjimu – sankabos ir pavarų čia nėra, ant vairo tik stabdžių svirtelės, yra galimybė pasirinkti važiavimo „aštrumą“ ir kartu galią. Galėsite ne tik pasimokyti vairuoti motociklą, bet ir pramogauti ir išmėginti elektrinio motociklo galimybes. Manevringas, greitas, dinamiškas, ekologiškas ir tylus motociklas, kuris leis pasimėgauti smagiu pasivažinėjimu. Tokia patirtimi pasimėgauti galima už 24 eurų.

„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Elektrinis motociklas
„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Elektrinis motociklas

Treniruotė lenktynių simuliatoriuje

Jei nedrąsu sėsti už tikro vairo – išbandykite simuliatorių. Lenktynių simuliavimui naudojama įranga – homologuota sportinė sėdynė, tiksliai judesius atkurianti hidraulikos sistema, itin galingas tiesioginio perdavimo vairo mechanizmas, sekvencinė pavarų dėžė, pedalai – visa tai atkartoja identiškas realybei pasipriešinimo jėgas ir leidžia pajusti tikrus sportinio vairavimo įspūdžius. Tokiu būdu išbandyti Porsche ar Ferrari galią galite už 25 eurų.

„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Lenktynių simuliatorius
„Laisvalaikio dovanos“ nuotr./Lenktynių simuliatorius

Išbandykite patys arba padovanokite draugui įdomią vairavimo patirtį! „Laisvalaikio dovanos“ pramogų ekspertai visoms vairavimo pramogoms dabar taiko 15 proc. nuolaidą su kodu GAZUOJU15.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas