Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 10

Kaip nustebinti savo mylimąjį Valentino dienos proga?

Vasario atmosferai kaistant, o Amūrui taikantis paleisti vasario 14-sios strėles į tą vienintelį, kartais įskausta galva begalvojant, ką šiemet pasirinkti, kaip nustebinti jį ir nekartoti pačiai savęs? Jei draugystė su mylimuoju skaičiuoja ne vienerius metus, ši dilema vis opesnė.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Taigi, jei vakarienė tamsoje, meilės dienos ekskursija ar atostogų planas dviems su paslaptingu pabėgimu į egzotišką sala jau išnaudotos, teks kilstelti iki šiol užverto ir nepanaudoto stalčiuko idėjas.

Atsispirkite nuo jo pomėgio

Jei esate pastebėję vyro pomėgį sukiotis prie kepsninės, neprašausite nusprendusi praplėsti jo galimybes grilinti profesionaliai.

Meilės dienos proga įteikdama jam populiariausią kepsninę Lietuvoje – Kamado Bono – ne tik paglostysite jo savimeilę, bet ir užsitikrinsite romantišką, ir tikrai ne vieną, vakarienę su gardžiu dūmu.

Kamado Bono nuotr./Kepsninė
Kamado Bono nuotr./Kepsninė

Dovana brangiam žmogui su galimybe pagilinti savo žinias ir dar labiau atskleisti talentą gardžiai gaminti, kas gali būti geriau?

Žydėti reikia ir vyrams

Gėlės skirtos tik moterims… Tai atgyvenęs mitas, kaip ir tai, kad rožinė ne vyrų spalva. Tad, gal verta sugriauti įsišaknijusius stereotipus jau per šį Valentiną ir įteikti jam rožinę gėlių dėžutę „Su meile“.

Gėlės visais laikais buvo švelnumo, draugystės ir meilės simbolis, galintis pasakyti daugiau nei bet kokie žodžiai.

Happy Flowers nuotr./Gėlių dėžutė „Su meile“
Happy Flowers nuotr./Gėlių dėžutė „Su meile“

Tad norinčioms išreikšti savo rūpestį mylimajam rožinė gėlių dėžutė su gyvais, šiltų atspalvių žiedais, matyt, būtų vienas geriausių pasirinkimų.

Išmėginkite neatrastus pojūčius

Ar girdėjote, kad mylėti ir patirti dar neatrastų pojūčių galima pasitelkus šalčio žnybtelėjimus?

Karščiausiai šių metų vasario dienai vyrams Aistra.lt rekomenduoja tiek masturbacijai, tiek įprastam lytiniam aktui tinkantį lubrikantą „Egzo GO“. Užtepus šio lubrikanto juntamas švelnus dilgčiojimas, labai primenantis šalčio žnybtelėjimus.

Manoma, jog šis efektas padeda atitolinti ejakuliaciją ir tuo pačiu padidina lytinio akto trukmę.

Aistra.lt nuotr./Egzo GO
Aistra.lt nuotr./Egzo GO

Apdovanokite savo partnerį nepaprasta galia, o save papuoškite intymiai pagundai tinkančiais drabužiais. Tegul malonumo, nuotykių, intymių ritualų ir dar neatrastų potyrių netrūksta visus metus. Neleiskite rutinai gesinti aistros.

Nerkite į išsvajotus nuotykius

Kartais reikia tiek nedaug, kad jausmai plykstelėtų, o vakarai virstų nepamirštamais. Šiek tiek žaismės, nekasdieniško seksualaus įvaizdžio, įprastus ritualus ir aprėdus pakeičiant gaiviais, ir – pirmyn į nuotykius! Teliepsnoja Šv.Valentinas!

Intymi Pagunda nuotr./Nerkite į išsvajotus nuotykius
Intymi Pagunda nuotr./Nerkite į išsvajotus nuotykius

„Intymi pagunda“ padės išrinkti dovanas jam ir jai. Jų šūkis yra uždegančiam įvaizdžiui ir saldiems sapnams su vis naujų potyrių pažadu! Neleiskite rutinai gesinti aistros, o juolab meilės mėnesį, vasarį. Pats metas kurstyti aistras.

Pažadinkite superherojų savyje!

Kada nors svajojote lovoje būti superherojumi, kuris turi ypatingų galių? Jūsų svajoms lemta išsipildyti! „PJUR Superhero Performance Spray“ yra specialiai vyrams sukurtas purškiklis, galintis pailginti lytinio akto malonumą. Šis gaivinamasis purškiklis suteikia ypatingo švelnumo pojūtį ir leidžia malonumui trukti ilgiau. Kas gali būti nuostabiau už ilgą ir degančią aistra Valentino naktį?

Gamintojo nuotr./„PJUR Superhero Performance Spray“ purškiklis vyrams
Gamintojo nuotr./„PJUR Superhero Performance Spray“ purškiklis vyrams

Beje, tai vienas perkamiausių PJUR kompanijos produktų visame pasaulyje – vyrai žino, ko nori. Tapkite JOS superherojumi ir jūs!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas