Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 04

Ypatinga aplinka su „Sadolin“ 2024 metų spalva

Tris dešimtmečius „AkzoNobel“ dažų koncerno pasaulinis estetikos centras yra atsakingas už tendencijų analizę, spalvų tyrimus ir jų dizainą. Kiekvienais metais nepriklausoma tarptautinė dizaino, mados ir stiliaus ekspertų grupė susitinka šio centro projekte „ColourFutures™“ aptarti pasaulyje vyraujančias nuotaikas ir atrinkti spalvas ateinantiems metams, kurios atitiktų einamojo laikotarpio tendencijas.
 Ypatinga aplinka su „Sadolin“ 2024 metų spalva
Ypatinga aplinka su „Sadolin“ 2024 metų spalva / Akzo Nobel stock. nuotr.

Jau daugiau kaip 20 metų „ColourFutures™“ projekto įžvalgos apie pasaulines tendencijas kasmet atsispindi „Sadolin“ metų spalvoje, kuri kruopščiai atrenkama tam, kad visapusiškai atlieptų laikotarpio nuotaikas.

Ateinančių metų spalvos istorija yra apie mus supantį sudėtingą ir užimtą pasaulį, kuris vis labiau atrodo trapus, todėl kaip niekad svarbu susikurti savo ypatingą vietą ar erdvę, kurioje galima nurimti, atsipalaiduoti ir ją vadinti namais. O pasitelkus spalvas galime padaryti namus tikrai savais.

„Sadolin“ 2024 metų spalva „Sweet Embrace™“ yra subtili, svetinga ir raminanti, suteikianti stabilumo jausmą. Ji primena viską, kas yra minkšta ir puru – paukščio plunksną, rožinį zefyrą, vakaro debesis. Šiltai tonuota ir subtili, „Sadolin“ 2024 metų spalva „Sweet Embrace™“ gali akimirksniu pakeisti erdvės nuotaiką.

Akzo Nobel stock. nuotr./ Ypatinga aplinka su „Sadolin“ 2024 metų spalva
Akzo Nobel stock. nuotr./ Ypatinga aplinka su „Sadolin“ 2024 metų spalva

Ši spalva lengvai dera su kitais atspalviais ir taip sukuria pozityvią aplinką. Jei kokia nors spalva galėtų apkabinti namus, tai tik ši. Šilta ir jauki, ji leidžia bet kuriai erdvei jaustis patogia ir svetinga.


„Sweet Embrace™“ gali būti naudojama interjere kaip viena pagrindinė spalva arba derinama su kitomis spalvomis ir tokiu būdu atskleisti ‚home sweet home‘ (vert. iš anglų k. ‚sveiki mieli namai‘) emociją.

Mėgstantiems ramybės ir poilsio jausmą, „Sadolin“ rekomenduoja „Sweet Embrace™“ derinti su gamtos spalvomis pvz. terakotos ar žalios atspalviais, kurios tarpusavyje dera natūraliai ir taip padeda mums jaustis ryšyje su pačia gamta.

Pakylėtai ir pozityviai erdvei sukurti „Sadolin“ 2024 metų spalva kviečia kurti pastelinius, bet energingus derinius. Nuo saulės geltonos iki plunksnų rožinės – šios minkštos pastelės suteikia ryškų, modernų ir žaismingą jausmą bet kuriai aplinkai.

Tendencijų tyrimai kartu su nepriklausomais ekpertais yra „Sadolin“ metų spalvos pasirinkimo pagrindas ir tai padeda mūsų klientams atrasti dar daugiau naujų spalvų ir jų derinių savo namams.

Akzo Nobel stock. nuotr./ Ypatinga aplinka su „Sadolin“ 2024 metų spalva
Akzo Nobel stock. nuotr./ Ypatinga aplinka su „Sadolin“ 2024 metų spalva

Kaip Sadolin 2024 metų spalva „Sweet Embrace™“ gali atrodyti jūsų namuose, galite pamatyti iš karto savo telefono ar planšetės ekrane. Jums tereikia atsisiųsti nemokamą „Sadolin Visualizer programėlę ir gyvai pamatysite kaip ne tik metų, bet ir kitos spalvos gali pakeisti jūsų namų sienas.

Leiskime sau būti akimirkoje su pozityviai nuteikiančia ir tiesiog saldžia „Sadolin“ 2024 metų spalva „Sweet Embrace™“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas