Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Atrodžiau kaip sumušta“: po veido injekcijų dviejų vaikų mamai ėmė pūti lūpos

Dviejų vaikų mama įspėja jaunas moteris apie lūpų užpildų keliamą pavojų po to, kai dėl nesėkmingų injekcijų jos burna tapo panaši „į snapą“, o lūpos ėmė pūti, rašo „Daily Mail“.
Lūpų putlinimas
Lūpų putlinimas / Shutterstock nuotr.

30-metė Nicole McManus prisipažįsta buvusi priklausoma nuo lūpų putlinimo – ši procedūra jai būdavo reguliariai atliekama ištisą dešimtmetį. „Žiūri į save ir galvoji – na, reikėtų dar šiek tiek“, – apie injekcijas sako ji.

Visgi, praėjus dviem savaitėms po paskutiniosios procedūros, britė pastebėjo, kad jos lūpos ir veidas ėmė pūstis kontroliuojamai. Dėl to moteriai net buvo gėda išeiti iš namų.

„Pas šį specialistą lankiausi jau daugiau nei metus ir iki birželio mėnesio jokių problemų nebuvo“, – teigia Nicole.

Pastebėjusi komplikacijas, ji sugrįžo pas savo specialistą. Jis paaiškino, kad užpildas buvo suleistas ne į tą lūpų ir skruostų vietą, ir nurodė moteriai vykti į ligoninę.

Ligoninėje gydytojai britei įtarė infekciją. Kad ji veide neplistų toliau, medikai išpjovė dalį Nicole skruosto. Grįžusi namo, moteris kurį laiką gėrė antibiotikus, tačiau netrukus pastebėjo, kad jos lūpos tinsta vis labiau.

„Man taip skaudėjo. Atrodžiau kaip sumušta. Mano lūpos buvo tokios ištinusios. Man buvo taip gėda išeiti iš namų. Viršutinė lūpa atrodė kaip snapas“, – atvirauja nelaimėlė.

Praradusi viltį, Nicole kreipėsi į kitą grožio specialistę. Ši pasibaisėjo britės veido būkle ir pasakė, kad jos lūpos ėmė nekrozuoti.

„Ji išgelbėjo mano lūpas. Ji man pasakė, kad galėjau jų netekti dėl nekrozės [audinių mirties]. Mano lūpos buvo pradėjusios pūti“, – sako moteris.

Nekrozė – kūno audinių ar ląstelių mirtis – gali atsirasti dėl daugelio estetinių procedūrų, tačiau dažniausiai tai siejama su odos užpildų injekcijomis.

Jei užpildas netyčia įšvirkščiamas į kraujagyslę, tai gali nutraukti kraujo ir deguonies tiekimą audiniui, todėl jis miršta ir galiausiai nukrenta.

Nicole iš savo skruostų ir lūpų pašalino visus užpildus. Visgi, anot britės, dėl kosmetinių procedūrų ji liko „deformuota ir sugadinta“.

„Aš likau su deformuotomis lūpomis. Nors praėjo kelios savaitės, ant jų dar matosi mėlynės. Nekenčiu kalbėti su žmonėmis dėl to, kaip atrodo mano lūpos. Jos atrodo siaubingai. Turėjau vertinti savo natūralią išvaizdą. Gailiuosi dėl to, ką padariau“, – tikina britė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas