Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į privatų detektyvą kreipęsis vyras liko sugniuždytas: negalėjo patikėti, ką sužinojo apie sužadėtinę

Vyras liko sugniuždytas, kai jo įtarimai tapo tikrove. Jis prisipažino pasamdęs privatų detektyvą, kad šis šnipinėtų jo sužadėtinę per merginų atostogas, ir negalėjo patikėti tuo, ką detektyvas aptiko. Kadangi sužadėtinė kasmet išvyksta su draugėmis, vyras nujautė, kad ji gali būti sumaniusi kažką negero.
Skyrybos
Skyrybos / 123RF.com nuotr.

Pareiškęs, kad jam „labai gėda“, jog griebėsi kraštutinių priemonių, vyras svarstė, kaip turėtų elgtis. Jis gailėjosi, kad „šnipinėjo ir nepakankamai pasitikėjo savo mylimąja“, tačiau nežinojo, ar geriau jai prisipažinti, kaip viską sužinojo, ar tiesiog palikti sužadėtinę be jokio paaiškinimo, rašoma mirror.co.uk.

„Reddit“ tinkle pasidalijęs savo išgyvenimais, jis klausė kitų žmonių patarimo, ką turėtų pasakyti savo sužadėtinei, nes nebenori su ja kurti santykių. Jis rašė: „Mano sužadėtinė ir aš esame kartu jau penkerius metus. Kiekvienais metais ji su savo artimomis draugėmis vyksta į kelionę tik merginoms. Šios kelionės man kėlė nerimą. Galbūt tai buvo nedideli jos elgesio pokyčiai po jų arba paslaptingi pokalbiai, kuriuos išgirsdavau. Užuot tiesiogiai su ja pasikalbėjęs, padariau tai, dėl ko man labai gėda. Pasamdžiau privatų detektyvą, kad šis stebėtų ją per paskutinę kelionę. Rezultatus gavau prieš kelias dienas, ir kad ir kaip gailiuosi pažeidęs jos privatumą, mano įtarimai buvo pagrįsti. Asmeninis detektyvas pateikė įrodymų, kad ji buvo neištikima. Tai sudaužė mano širdį“, – dalinosi vyras.

Jis sako, kad dabar jį užklupo emocijų audra. Viena vertus, jis labai gailisi, kad šnipinėjo ir nepakankamai pasitikėjo sužadėtine, kita vertus, išdavystė iš mylimosios pusės yra dar reikšmingesnė. „Aš ją myliu, bet nebematau bendros ateities. Kaip man apskritai žiūrėti į šią situaciją? Ar prisipažinti, kad šnipinėjau? Ar tiesiog nutraukti santykius neatskleidžiant priežasties?“, – klausė jis.

Vyras jis pasidalijo atnaujinta informacija apie savo situaciją, nes daugybė žmonių liepė jam prisipažinti jai. Jis sakė, kad bandė „elgtis brandžiai“, suteikė jai galimybę prisipažinti ir paklausė, „ar ji nori kuo nors pasidalyti apie savo kelionę“, dėl ko jis teigė, buvęs užgautas, todėl suabejojo savo „suvokimu ir realybe“.

Jis taip pat paaiškino: „Turėdamas įrodymų, aš pasakiau, ką žinau. Ji nustebo ir iškart paklausė, iš kur. Pasakiau jai tiesą, kad pasamdžiau privatų detektyvą. Ji buvo įsiutusi. Niekada per visus mūsų bendrus metus nemačiau jos tokios įsiaudrinusios. Be to, jausdamas, kad taip elgtis yra teisinga, pasidalinau įrodymais su vienos iš jos draugių vaikinu, kad jis būtų informuotas ir prireikus apsvarstytų galimybę patikrinti savo mylimąją. Mums abiem buvo aišku, kad mūsų santykiai pasiekė lūžio tašką. Tuomet ir išsiskyrėme. Nepaisant to, kad tai buvo mano namai, aš išėjau ir apsigyvenau viešbutyje, suteikdamas jai erdvės ir paprašydamas susikrauti daiktus ir išsikraustyti.“

Daugelis žmonių suskubo pagirti vyro veiksmus. Jie teigė, kad jo poelgis teisingas ir kad vyras laiku priėmė reikiamą sprendimą ir nesukūrė rimtų santykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas