Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš koto verčianti skyrybų priežastis: žmona iš vyro ėmė reikalauti mokesčio už seksą

Vyras Taivane pateikė prašymą skirtis su žmona po to, kai ji pareikalavo sumokėti jai už seksą. Anot vyriškio, tokią sąlygą sutuoktinė iškėlė neva dėl to, kad jis turi antsvorio ir yra prastas lovoje, rašo „The New York Post“.
Susipykusi pora
Susipykusi pora / Shutterstock nuotr.

Kaip praneša „South China Morning Post“, vyriškis, pavarde Hao, savo žmoną, pavarde Xuan, vedė 2014 metais. Kartu jie susilaukė dviejų vaikų. Problemos prasidėjo po 3 metų, kai moteris nusprendė seksą poroje apriboti ir santykiauti tik kartą per mėnesį.

Dar po 2 metų, 2019-aisiais, Xuan išvis atsisakė mylėtis su vyru ir neva pasakė jo giminaičiams, kad jis yra „per storas“ ir „nekompetentingas“.

Nusivylęs dėl priverstinio susilaikymo, Hao 2021 m. pateikė skyrybų prašymą, tačiau vėliau jį atsiėmė – žmona jam pažadėjo labiau stengtis dėl jų santykių. Hao mylimosios vardu netgi užregistravo jų namus.

Vis dėlto jau netrukus Xuan grįžo prie savo senų reikalavimų ir, kaip pranešama, iš vyro imdavo po 15 dolerių kiekvieną kartą, kai jis norėdavo pasimylėti ar net pasikalbėti.

Mokestis už seksą Hao buvo lūžio taškas – vyras šiemet antrą kartą teismui pateikė skyrybų prašymą. Jį teisėjas patenkino, motyvuodamas tuo, kad ši santuoka yra „šalta ir sunkiai pataisoma“.

Tuo tarpu Xuan nenorėjo nutraukti jų sąjungos ir apskundė teisėjo sprendimą aukštesnės instancijos teismui. Visgi skundas galiausiai buvo atmestas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne