Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Moteris negali patikėti: buvęs patėvis ruošiasi vesti jos seserį

Moteris pasidalijo savo pasibjaurėjimu po to, kai jos sesuo paskelbė, kad ištekės už jų patėvio, su kuriuo jų mama išsiskyrė prieš 8 metus.
Konfliktas
Konfliktas / Shutterstock nuotr.

Moteris negalėjo patikėti, kai jos sesuo paskelbė, kad po „netikėto“ romano ištekės už savo patėvio. 26 metų mergina papasakojo, kad jos biologinis tėvas mirė, kai ji buvo vaikas, ir ji savo patėvį Chrisą laikė savo tėvu, rašoma Mirror.co.uk.

Tačiau nors ją su Chrisu sieja tipiškas tėvo ir dukters ryšys, 28 metų sesuo į jį ėmė žiūrėti kaip į potencialų meilužį. Kalbėdama apie Chrisą, moteris „Reddit“ tinkle sakė: „Jis visada buvo malonus, apipildavo mūsų šeimą dovanomis ir stebėjo, kaip mes augome. Dabar, kai apie tai pagalvoju, kai mano vyresnioji sesuo Madeline sulaukė paauglystės, Christoferis jai rodė ypatingą palankumą, bet tuo metu apie tai daug negalvojau. Nors patėvis ir motina išsiskyrė, aš vis dar laikiau jį savo tėvu“.

Moteris toliau tęsė: „Jie apie savo santykius paskelbė per vakarėlį, kurį prieš savaitę surengiau savo namuose, o vestuvės įvyks po mėnesio. Mano mamos ten nebuvo, kadangi ji buvo darbe. Švelniai tariant, buvau šokiruota. Ne tik dėl 30 metų amžiaus skirtumo, bet ir dėl to, kad Christoferis stebėjo, kaip mes augome. Man šlykštu vien apie tai pagalvojus. Mano mama žino, nes aš jai viską papasakojau ir ji buvo įsiutusi ir ant Christoferio, ir ant Madeline.“

Pasibjaurėjusi ji ir jos mama bandė atkalbėti Madeline nuo sužadėtuvių, sakydamos, kad tai „šlykštu ir netinkama“. Tačiau joms sunkiai sekėsi su ja susikalbėti. Ieškodama patarimo, moteris kreipėsi į socialinę žiniasklaidą ir klausia vartotojų, kaip jie elgtųsi šioje situacijoje.

Komentuotojų nuomone, vien tai, kad merginos augo su patėviu, kuris jas apipildavo dovanomis buvo manipuliacija. Kitas teigė, kad ir pats susidūrė su panašia situacija savo gyvenime: „Mano pamotė ir jos dukra padarė kažką panašaus. Jos dukra ištekėjo už vyro, kuris buvo jos patėvis (ne mano tėtis).“ Trečias pridūrė, kad moteris, kalbėdama su seserimi turėtų patėvį vadinti tėčiu ir paskatinti prisiminti vaikystę – galbūt tai priverstų į vyrą pažvelgti kitomis akimis – kaip į tėvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas