Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Moteris nusprendė savo mylimąjį paduoti į teismą: priežastis visus pribloškė

Neištesėti pažadai santykiuose gali privesti ir prie visiškos jų griūties. Štai Naujojoje Zelandijoje viena moteris už tai net padavė savo vaikiną į teismą. Pasirodo, kad mylimasis turėjo ją nuvežti į oro uostą, tačiau to taip ir nepadarė, rašo „The New York Post“.
Konfliktas
Konfliktas / 123RF.com nuotr.

Neįvardinta moteris paprašė savo vaikino pagalbos, jog spėtų į suplanuotą skrydį, tačiau mylimasis prie jos namų taip niekada ir nepasirodė. Dėl to moteris praleido savo lėktuvą ir buvo priversta keliauti kitą dieną. Kartu „nuplaukė“ ir koncertas, į kurį ji planavo eiti.

Moteris buvo tokia įniršusi, jog savo vaikiną, su kuriuo pradraugavo 6-erius metus, padavė į teismą, norėdama priversti jį padengti dalį jos prarastų pinigų.

Zelandietė panoro gauti kompensaciją ir už tai, jog kuomet buvo išvykusi, jos vaikinas nepasiliko jos namuose prižiūrėti šunų, nors anksčiau buvo sutikęs tai padaryti.

Moteris tvirtino, kad jų susitarimas buvo teisiškai įpareigojantis, ir siekė, kad jai būtų sumokėtos išlaidos už kelionę ir jos šunų laikymą veislynuose.

123RF.com nuotr./Skrydis
123RF.com nuotr./Skrydis

Ginčų tribunolo teisėja Krysia Cowi pareiškime teigė, kad „partneriai, draugai ir kolegos sudaro socialinius susitarimus, tačiau mažai tikėtina, kad jie gali būti teisiškai priverstinai vykdomi.“

„Kai draugai nesilaiko savo pažadų, kitas asmuo gali patirti finansinių pasekmių, tačiau gali būti, kad jis negaus kompensacijos už tuos praradimus“, – sakė ji.

Šiuo konkrečiu atveju, anot K.Cowi, pažadai, duoti partnerio santykiuose, neatstoja sutarties, todėl moters byla buvo atmesta.

Po šio nemalonaus incidento pora pasuko skirtingais keliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius