Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Moteris nusprendė skirtis su vyru tam, kad pailsėtų nuo savo vaikų

Moteris socialiniuose tinkluose paklausė vartotojų, ar ji klysta dėl to, kad nori būti „ne visą darbo dieną dirbančia mama“ ir išsiskirti su vyru, kad galėtų matytis su vaikais tik 50 proc. laiko.
Skyrybos
Skyrybos / 123RF.com nuotr.

Kaip rašoma dailystar.co.uk, moteris, užduodama šį klausimą, sukėlė įnirtingas diskusijas.

„Ar esu neteisi, kad išsiskyriau su vyru, jog galėčiau matyti mūsų vaikus tik 50 proc. laiko?“ „Reddit“ tinkle rašė moteris. Kai kurie žmonės teigė, kad problema yra ne vaikai, o vyriškis, o kiti kalbėjo apie tai, kad išsiskyrimas su savo antrosiomis pusėmis padėjo jiems jaustis daug geriau.

Pavyzdžiui, vienas vartotojas rašė: „Panašu, kad norite skyrybų, nes esate nelaiminga santuokoje, nebūtinai todėl, kad norite atsikratyti visų pareigų“.

Kitas pridūrė: „Nekaltinu tavęs, kad išsiskyrei, tačiau žinok, kad gali baigtis tuo, kad 100 proc. turėsi rūpintis vaikais pati. Aš palikau savo buvusį vyrą, kai pagimdžiau mūsų trečiąjį vaiką. Turiu visišką vieno ir didžiąją dalį kitų dviejų vaikų globos. Buvo ilgų atkarpų, kai turėjau visus tris“.

Kiti komentavo: „Vis dėlto geriau būti tikra vieniša mama, nei vieniša mama su vyru-vaiku.“

Pritariančių moters pasirinkimui buvo ne vienas – vartotojai tvirtino, kad toks sprendimas išties palengvino jų gyvenimą.

„Jūs neklystate. Moterys, turinčios tokius vyrus, dažnai sako, kad joms iš tikrųjų lengviau, kai vyro nėra šalia, nes jos tarsi nebeprivalo rūpintis dar vienu iš vaikų. Peržiūrėkite savo finansus ir pažiūrėkite, ar galite išlaikyti save ir vaikus, tada taip ir padarykite.“

Kitas vartotojas pridėjo savo mintis: „Jūs tikrai neklystate. Aš taip padariau ir mano gyvenimas tapo daug mažiau sudėtingas. Skamba nelogiškai, bet aš prižiūrėjau savo vaikus darbo dienomis, o buvęs juos matydavo kas antrą savaitgalį. Bet vis tiek buvo lengviau nei gyventi su juo. Viena vertus, man nebereikėjo klausytis, kaip jis skundžiasi. Man nebereikėjo po jo valyti, gaminti jam valgyti, skalbti ar stengtis viską už jį padaryti. Streso ir mano protinio krūvio sumažėjimas buvo neįtikėtinas. Net ir turėdama tris vaikus, savo gyvenime vis tiek turėjau daugiau ramybės, nei kada nors turėjau su juo po savo stogu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius