Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Po krūtų operacijos Turkijoje – nemalonus siurprizas: moteriai nukrito spenelis

Britė Madison Goodwin balandį ryžosi krūtų operacijai. Norėdama sutaupyti, 19-metė pasirinko mažų kainų kliniką Stambule, į kurią kasmet plūsta tūkstančiai jos tautiečių. Visgi rezultatas anaiptol nebuvo toks, kokio moteris tikėjosi. Po operacijos jos spenelis pajuodavo ir galiausiai nukrito, rašo „Daily Mail“.
Moteris
Moteris / Shutterstock nuotr.

Krūtų operaciją modelis M.Goodwin nusprendė pasidaryti po to, kai sausio mėnesį jai gimė negyvas kūdikis. „Mano krūtys buvo labai nukarusios, o speneliai ypač dideli, jie niekada negrįžo į normalų dydį. Aš tiesiog norėjau, kad mano krūtys būtų šiek tiek apvalesnės ir didesnės“, – teigė moteris.

Iš pradžių chirurgo ji ėmė ieškoti Londone, tačiau operacija ten kainavo 9000 svarų. Nenorėdama išleisti tokios didžiulės sumos, ji nusprendė geriau vykti į Turkiją, kur kaina buvo daugiau nei perpus mažesnė – siekė 4000 svarų.

„Pažinojau vieną moterį, kuri buvo nuėjusi pas tą patį chirurgą ir buvo tikrai patenkinta rezultatais. Jaučiau visišką pasitikėjimą. Nemeluosiu – per daug į tai nesigilinau. Tai buvo didžiulis impulsas“, – pasakojo M.Goodwin.

Vida Press nuotr./Krūtų implantai
Vida Press nuotr./Krūtų implantai

Praėjus vos kelioms dienoms po operacijos, modelis pastebėjo, kad jos spenelis buvo ryškiai violetinės spalvos. Britė tvirtino netyčia išgirdusi savo gydytoją sakant: „Operacija buvo padaryta neteisingai, bet aš viską sutvarkiau“.

Po to, kai buvo patikinta, jog greitai pasveiks, moteris grįžo į Jungtinę Karalystę ir palaikė ryšius su savo chirurgu, siųsdama jam nuotraukas.

Visgi praėjus 12 dienų po operacijos britė liko šokiruota – nusiėmusi tvarsčius ji pastebėjo, kad jos oda pajuodo, o spenelis „kabojo kaip ant siūlo“.

Pamačiusi, kad jos spenelis „ėmė luptis“, gegužę ji skubiai nuvyko į ligoninę Jungtinėje Karalystėje. Ten gydytojas jai labai atsargiai nuėmė tvarsčius. „Tuo metu mano spenelis buvo nekrozuotas ir juodas tam tikrose vietose“, – teigė M.Goodwin.

Moteris buvo nedelsiant nusiųsta į kitą ligoninę. Ten, benuimant tvarsčius, kartu nusiėmė ir pats spenelis, atsivėrė žaizda.

„Tai atrodė kaip ryklio įkandimas, jaučiausi siaubingai. Jie nuolat kalbėjo, kad man reikės persodinti odą arba pasidaryti spenelio tatuiruotę“, – atviravo britė.

Unsplash nuotr./Krūtys
Unsplash nuotr./Krūtys

Po to šeimos gydytojas ją nukreipė pas žaizdų specialistą. Anot M.Goodwin, jai buvo pasakyta, kad jos spenelis „neužgis, nebent nekrozinis audinys nukris arba bus pašalintas chirurginiu būdu“.

„Tiesiog laukiu, kada jis užgis, liko tik šiek tiek juodo nekrozuoto audinio. Gydytojai sakė, kad pasveikimas gali užtrukti šešis mėnesius“, – sakė britė, gruodį ketinanti susituokti.

„Dabar jaučiuosi šlykščiai žiūrėdama į savo krūtis. Mano, kaip modelio, darbas priklauso nuo to, kaip atrodo mano kūnas. Matosi mano tvarsčiai, net negaliu pasidaryti gražios nuotraukos su bikiniu. Žinau, kad tai ne pasaulio pabaiga, bet toks yra mano darbas – turiu drabužiuose gerai atrodyti“, – tvirtino M.Goodwin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius