Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Pora pagauta besimylinti ant prieplaukos: bėgdama nuo policininkų, moteris įšoko į vandenį

Smagų pasibuvimą viename Floridos paplūdimyje žmonėms sujaukė iš koto verčianti scena – ant viešos prieplaukos mylėtis pradėjo pora jaunuolių. Visgi iškvietus policiją nuotykiai nesibaigė. Kad pabėgtų nuo pareigūnų, moteris nusprendė įšokti į vandenį, rašo „The New York Post“.
Pora pagauta besimylinti ant prieplaukos Floridoje
Pora pagauta besimylinti ant prieplaukos Floridoje / Shutterstock nuotr. / 15min koliažas

Pirmadienio popietę, apie 16.30 val. vietos laiku, Neiplso miesto policijos departamentas gavo pranešimą apie vyrą ir moterį, užsiimančius seksu už viešos istorinės prieplaukos užrakintų vartų.

Įvykio liudininkė policijai papasakojo, kad nuogalius viešoje vietoje pamatė, kuomet su keturiais mažamečiais vaikais linksmai leido laiką šalia prieplaukos esančiame paplūdimyje. Moteris pareigūnams teigė, kad „jos nepilnamečiai vaikai ėmė klausinėti, ką tie žmonės ten daro“.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, 20-metė Allyssia Razo ir jos 23-ejų partneris Zadokas Westfieldas lytinio akto dar nebuvo nutraukę.

Pamatę pareigūnus, jie puolė apsirengti, o A.Razo pajudėjo prie prieplaukos krašto ir šoko į vandenį, nepaisydama pareigūnų įsakymų likti ten, kur buvo. Visgi moters pabėgimas nebuvo sėkmingas – remiantis policijos pranešimu, vos pasiekusią krantą, ją sučiupo paplūdimio patrulis.

123rf.com /Paplūdimys
123rf.com /Paplūdimys

Tuo tarpu Z.Westfieldas, kuris atvykus policijai buvo visiškai nuogas, liko įvykio vietoje. Jis pareigūnui papasakojo, kad jiedu su A.Razo iki prieplaukos galo atplaukė ketindami nuo jos nušokti, bet vietoje to pradėjo mylėtis.

Abu jaunuoliai apkaltinti įsilaužimu ir ramybės sutrikdymu. Tuo tarpu A.Razo buvo papildomai apkaltinta neagresyviu pasipriešinimu suėmimui.

Minėta prieplauka, įsikišanti į Meksikos įlanką, lankytojams šiuo metu atidaryta tik dalinai, mat 2022 m. ją smarkiai apgadino uraganas Ianas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius