Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Viskas paprasta“: britė atskleidė, kaip konkursuose laimėti prabangias dovanas

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Sophie Hill iš pažiūros – eilinė jauna moteris, turinti daug svajonių, bet per mažai pinigų visoms joms pasiekti. Vis dėlto ji atrado kitą būdą, kaip pasiekti tai, ko norisi, bet negali sau leisti.
Jauna britė pasakė, kaip laimėti prabangias dovanas konkursuose (asociatyvinės nuotr.)
Jauna britė pasakė, kaip laimėti prabangias dovanas konkursuose (asociatyvinės nuotr.) / Unsplash nuotr. / 15min koliažas

Visi esame tai darę: dalyvavome dovanų konkurse ar „Instagram“ konkurse, įsitikinę, kad laimėsime, ir karčiai nusivylėme, kai buvo paskelbtas kito žmogaus vardas.

Kadangi prekių ženklai socialinėje žiniasklaidoje reguliariai dalina gėrybes, sunku nesusivilioti, net jei realiai tikimybė, kad laimėsime, yra labai didelė, rašo „The Sun“.

Tačiau, kaip sakoma sename posakyje, norint laimėti, reikia dalyvauti.

Ši filosofija padėjo vienai moteriai laimėti keturis didžiulius prizus ir dabar ji ragina kitus dalyvauti „Instagram“ konkursuose.

Sophie Hill per pastaruosius kelerius metus laimėjo „Virgin Voyages“ kruizą, prabangų poilsį „Champneys Spa Break“, „Prada“ rankinę ir keturias dėžes „Canvino“ vyno.

Po to, kai ji „TikTok“ pasidalijo keturių didelių laimėjimų detalėmis, žmonės klausė: „Kaip tau tai pavyko?“.

Pasak Sophie, ji kasdien sau sako, kad yra „laiminga mergina“, nes jai pavyksta pasiekti didelių laimėjimų.

Vis dėlto neslėpė, kad „vis dar negali patikėti“, jog laimėjo nemokamą kruizą vienu iš trijų „Virgin“ laivų ir ragino kitus: „Priimkite tai kaip ženklą dalyvauti konkursuose.“

Kompanijos nuotr./„Virgin Voyages“ kruizas
Kompanijos nuotr./„Virgin Voyages“ kruizas

Pagrindinis „Virgin Voyages“ kruizas Europoje kainuoja akį rėžiančius 1 400 svarų sterlingų vos už tris naktis, o dviejų savaičių transatlantinio nuotykio kaina siekia 7 500 svarų sterlingų.

Tačiau tai ne pirmasis prabangus Sophie laimėjimas. Pvz., 2021 m. ji laimėjo sau ir draugei skirtas suderintas rožinės ir baltos spalvos „Prada“ rankines. Kiekvienos jų kaina siekia 920 svarų sterlingų.

24 metų mergina iš Mančesterio taip pat laimėjo poilsį SPA centre Lesteršyre, kur ji pasitiko Naujuosius metus. Champneys jai įteikė VIP viešnagę prabangiame „Springs“ kurorte po to, kai ji uždėjo širdelę „Instagram“ paskelbtame konkurse, komentaruose pažymėjo draugą ir pasidalijo juo savo paskyros istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius