Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vyras buvo nustebintas mylimosios elgesio: ji pasiūlė susirasti kitą

Vyras išreiškė „nusivylimą“ dėl to, kad jo mergina nenori su juo miegoti po to, kai jie susilaukė vaiko. Be to, ji netgi pasiūlė jam susirasti kitą.
Susimąstęs vyras
Susimąstęs vyras / 123RF.com nuotr.

Susilaukus kūdikio gyvenimas visiškai pasikeičia. Kelionė į tėvystę nėra lengva užduotis, visas dėmesys priklauso naujam šeimos nariui ir nelieka tiek laiko savo pomėgiams ar susitikimams kaip anksčiau.

Tačiau vienas vyras pastebėjo, kad kūdikio gimimas pakeitė jo santykius taip, kaip jis nesitikėjo – jo mergina nebenori su juo mylėtis. Vyras tapo tėvu prieš tris mėnesius, ir nors jis pasirengęs vėl užsiimti seksu, ji nedavė jam „jokių užuominų“, kad jaučiasi taip pat, rašoma mirror.co.uk.

Vyras tvirtino, kad nenori „persistengti“ ir išsakyti savo jausmų merginai, kad ši nesijaustų spaudžiama. Tačiau tai nesutrukdė jam jaustis „seksualiai nusivylusiam“ ir nežinoti, kaip kalbėti su partnere šia tema.

„Mumsnet“ paskyroje jis rašė: „Trumpai tariant, gimdymas praėjo sklandžiai, o kūdikiui jau trys mėnesiai. Pirmą kartą, kai bandėme užsiimti seksu, sekėsi gerai, todėl maniau, kad grįžome į normalią būseną, bet nuo šio bandymo ji nebandė man nieko užsiminti, o aš nenoriu persistengti su užuominomis, nes dėl to ji jausis spaudžiama. Kūdikis yra šalia jos ir ji visą naktį lieka apsirengusi, o tai yra aiškus ženklas, kad jokių žaidimų nebus.

Esu seksualiai nusivylęs. Dirbu visą darbo dieną ir stengiuosi kiek įmanoma padėti, kai grįžtu namo, kad ji galėtų nusiprausti ir atsipalaiduoti, bet tai nepadeda. Šiek tiek apie tai kalbėjausi, bet tai tema, kuri šiuo metu gali neigiamai paveikti mūsų santykius, todėl stengiausi tik žaismingai apie tai užsiminti, bet vis tiek nieko nepešiau“.

Be to, vyras prisipažino, kad jo mergina visada turėjo „mažą“ lytinį potraukį ir praeityje net yra sakiusi, kad jis ieškotų kito žmogaus, kuris jį patenkintų, tačiau jis atsisakė tai padaryti.

Vyras paaiškino: „Mano partnerės lytinis potraukis visada buvo žemas, ir ji net anksčiau siūlė man laisvai įtraukti ką nors į santykius seksualiniu požiūriu, kad tik užpildyčiau tą trūkstamą dalį. Man tai visada atrodė nepadoru, nes aš tiesiog rimtai žiūriu į monogamiją“.

Įrašo komentatoriai suskubo pasakyti tėčiui, kad trys mėnesiai po gimdymo yra labai mažai, o jo merginai dar prireiks daugiau laiko. Jie ragino jį būti „kantrų“ su savo partnere, suteikti jai reikiamą paramą ir atvirai bei sąžiningai papasakoti, kaip jis jaučiasi.

Vienas asmuo sakė: „Trys mėnesiai po gimdymo yra niekas. Nebūkite toks nekantrus.“ Kitas pridūrė: „Duokite laiko ir būkite supratingi. Jūs dirbate kaip komanda ir auginate šią šeimą, kurią sukūrėte. Turite suprasti, kad jūsų partneris jausis kitaip fiziškai ir psichiškai“.

Trečias taip pat rašė: „Bandyčiau nekonfliktiškai iškelti klausimą apie tai, kaip ji dabar jaučiasi dėl intymumo. Išlaikyti atvirą bendravimą ir būti sąžiningiems vienas su kitu dėl savo jausmų yra labai svarbu bet kurioje santuokoje, o dabar, kai susilaukėte kūdikio, tikrai norite sustiprinti savo santuoką. Nieko blogo, kad ji nėra pasirengusi atnaujinti lytinius santykius. Normalu ilgėtis sekso. Pasikalbėkite vienas su kitu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius