Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vyrų išlaikoma moteris mėgaujasi prabangiu gyvenimu: atsakė, kas ją vyruose atstumia labiausiai

Nova Jewels yra įpratusi, kad vyrai ją lepina pinigais. Tačiau, nepriklausomai nuo jų banko sąskaitos, ji atsisako prisiartinti prie rūkančio vyro ir negali sulaukti, kol bus uždrausta rūkyti tam tikrose vietose, rašoma „Daily Star“.
Prabangi moteris: negi aš daug noriu?
Prabangus gyvenimas / Shutterstock nuotr.

Moteris prisipažino, kad rūkantys vyrai jai nepatinka labiausiai ir todėl ji džiaugiasi nauju pasiūlymu apriboti rūkymą.

27 metų Nova Jewels iš Škotijos žino, kaip elgtis su vyrais ir kaip juos apvynioti aplink mažąjį pirštelį. Buvusi vestuvių koordinatorė prieš ketverius metus atsisakė „tradicinio“ darbo ir pragyvenimui užsidirba iš vyrų, kurie pasiruošę ją išlaikyti.

Nuo to laiko modelis ir pikantiško turinio kūrėja iš suviliotų vyrų gavo daugiau nei 50 000 svarų sterlingų vertės kelionių į užsienį ir prabangių dovanų. Nors jos darbas – priversti vyrus pasukti galvą ir sumokėti pinigus, ji tikrai nesitaiksto su tam tikrais dalykais.

Yra vienas vaikinų tipas, kuriam ji visada pasakys „ne“, nesvarbu, kiek daug jis gali pasiūlyti, – tai rūkoriai.

Išskirtinai „Daily Star“ kalbėdama Nova Jewels pareiškė: „Negaliu pakęsti rūkorių. Jau anksčiau susitikinėjau su rūkančiu žmogumi, ir tai siaubinga". Priešingai nei didžioji dalis gyventojų, kurie pasmerkė šiuo metu vyriausybės svarstomą draudimą rūkyti, moteris mano, kad šis sprendimas – puikus.

Ministras pirmininkas Keiras Starmeris patvirtino, kad gali būti uždrausta rūkyti užeigose, restoranų terasose, naktinių klubų prieigose ir kt.

Vyriausybė susirūpino visuomenės sveikata ir dėl to kylančių krūvių Nacionalinei sveikatos priežiūros tarnybai. K.Starmeris pridūrė, kad kasmet dėl rūkymo poveikio sveikatai 80 000 žmonių praranda gyvybę.

Jis sakė: „Aš norėčiau visiems priminti, kad dėl rūkymo kasmet žūsta daugiau nei 80 000 žmonių. Taip, šioje srityje ketiname priimti sprendimus. Šių mirčių galima išvengti ir turime imtis veiksmų, kad sumažintume naštą Nacionalinei sveikatos priežiūros tarnybai ir mokesčių mokėtojams.“

Nova prisipažino, kad ją „labai atstumia“ ne tik rūkantys, bet ir vartojantys alkoholį.

Modelis pridūrė: „Aš nebesilankau vakarėliuose, todėl matyti girtus vyrus man nemalonu, juo labiau jei jie rūko. Bučiuotis su rūkančiuoju yra bjauru, be to, man labai svarbu, kad žmonės turėtų gražius dantis, o rūkymas tikrai neprisideda prie grožio. Man taip pat atrodo labai nepatrauklu, kai eini į pasimatymą ar vakarieniauti, ne tik su vyru, bet ir su bet kuo kitu, o jie vis atsitraukia nuo stalo ir eina rūkyti į lauką. Tai tiesiog nėra ta atmosfera, kurios aš ieškau žmoguje.“

Kalbėdama apie vyrus, kurie ją išlaiko, ji pasakojo: „Aš keliauju ir atostogauju gražiose vietose, gyvenu penkių žvaigždučių viešbučiuose ir galiu išleisti tiek, kiek noriu. Tokie vyrai yra absoliuti svajonė. Jie man išleido apie 50 000 svarų sterlingų – patiekalams, kokteiliams viešbučiams ir dovanoms. Su manimi elgiamasi kaip su princese. Geriausias jausmas, kai guliu ir maudausi vonioje arba esu sporto salėje ir rūpinuosi savo reikalais, o mano telefonas suskamba ir štai atsitiktinai man atsiunčiami 500 svarų sterlingų, kad galėčiau eiti ir pasimėgauti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas