Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Žmonos pasakyti žodžiai vyrą pribloškė: tai sugriovė mūsų santuoką

Vyras nežino, ar gali atleisti savo žmonai po to, kai ji ginčo metu numetė tikrą bombą. Paslaptį moteris laikė devynerius metus, o po to, kai vyras išgirdo tiesą, tepasakė, kad judviejų santuoka yra sugriauta.
Susirūpinęs vyras
Susirūpinęs vyras / 123RF.com nuotr.

Kai sukuriate santuoką, tikitės, kad jūsų sutuoktinis galės jums pasakyti tiesą apie savo gyvenimą, lygiai taip pat kaip ir jūs. Jei sužinotumėte, kad jūsų partneris beveik dešimtmetį nuo jūsų slėpė didžiulę paslaptį, tai greičiausiai sugriautų jūsų pasitikėjimą juo ir jūsų santuoką. Būtent taip nutiko vienam vyrui, rašo mirror.co.uk.

37 metų vyras pasidalino, kad jis su žmona turi devynerių metų dukrą, tačiau ginčo su partnere metu ji numetė jam milžinišką bombą – atskleidė, kad jis nėra tikrasis judviejų dukros tėvas.

Šis komentaras kelias dienas kirbėjo vyro galvoje, kol galiausiai nusprendė atlikti tėvystės testą, kad kartą ir visiems laikams išsiaiškintų tiesą. Su siaubu jis sužinojo, kad jo žmona buvo teisi, ir mergaitė, kurią jis augino beveik dešimtmetį, biologiškai nėra jo vaikas.

„Reddit“ paskyroje jis rašė: „Mes su žmona susipykome. Ginčo metu ji kažką pasakė apie tai, kad mano dukra nėra mano, bet kai ji suprato, ką pasakė, išėjo ir nuėjo miegoti. Niekada negalvojau apie tai, bet turėjau sužinoti tiesą.

Trumpai tariant, pasidariau tėvystės testą ir paaiškėjo, kad nesu jos tėvas. Parodžiau jį žmonai, kuri maldavo ir prašė manęs nesikreipti dėl skyrybų, bet aš nusprendžiau kitaip. Papasakojau savo šeimai ir draugams, kas nutiko, ir jie pasakė, kad turėčiau išbraukti juos iš savo gyvenimo, įskaitant ir dukrą.“

Tada vyras pareiškė, kad nebenori turėti nieko bendra su vaiku, atsisakė mokėti jam išlaikymą ir dalyvauti jo gyvenime. Jis taip pat teigė, kad jam nerūpi, jei dėl jo veiksmų žmona ir jos vaikas taps benamiais, nes, jo manymu, žmona to nusipelnė už neištikimybę.

Įrašo komentatoriai suskubo pasisakyti prieš griežtus vyro veiksmus, nes, nors ir sutiko, kad jo žmonos neištikimybė buvo skaudi, jie teigė, kad vyras per žiaurus devynerių metų vaiko atžvilgiu. Vienas žmogus rašė: „Galbūt jūs ir nesate savo dukters biologinis tėvas, bet ji jus laiko tėčiu. Jai tik devyneri. Jeigu ją paliksite, tai ją labai įskaudins. Pagalvokite apie tai.“

Kitas pridūrė: „Jūsų žmona padarė smerktiną dalyką, bet nesuprantu, kaip galite iš karto prarasti visas emocijas vaikui, kurį auginote devynerius metus, kuris jus myli ir jumis pasitiki. Nekaltas vaikas, kuris nieko blogo nepadarė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius