Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Amerikoje laimę kuriantis Tautvydas atvirai apie pinigus: „Aš jų tiesiog neskaičiuoju“

Tautvydas Lukauskas gerai žinomas ne tik už Atlanto, bet ir Lietuvoje. Savo verslą, susijusį su automobilių pirkimu ir pardavimu jis pradėjo gimtinėje, o vėliau sėkmingai išplėtojo JAV. Nenutrūkstamo susidomėjimo automobiliais ir JAV paskatintas Tautvydas pasinėrė į automobilių tarpininkavimo sferą ir sukūrė pagrindą tam, kas taps žinomu vardu transporto priemonių pirkimo ir pristatymo srityje.
Tautvydas Lukauskas su šeima įsikūrė Majamyje
Tautvydas Lukauskas su šeima įsikūrė Majamyje / Asmeninė nuotr./ 15min koliažas

Svajonių gyvenimą Majamyje kuriantį tautietį pakalbino autorinės tinklalaidės „Once upon a time in America“ vedėja lietuvė Collette Dunhill, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Tinklalaidėje „Once upon a time in America“ Tautvydas atvirai papasakojo, kad dar būdamas mažas berniukas, jis svajojo apie gyvenimą Amerikoje.

Svajonių žemyne jis visada tikėjosi atrasti laimę ir sėkmę, o dabar užtikrintai sako: „Aš esu labai laimingas, kaifuoju nuo to, ką darau, neskaičiuoju kiek uždirbu, o mano varomoji jėga yra tai, kad aš darau tai, ką mėgstu daryti.“

Vida Press nuotr./Majamis, JAV
Vida Press nuotr./Majamis, JAV

Neskaičiuoja jėgų ir laiko

Tautvydas Majamyje gyvena su žmona ir vaikais, tačiau daugiausiai tinklalaidėje jis kalbėjo apie darbą ir paneigė mitą, kad kitoje šalyje sunku rasti sau vietą. Pasak jo, jeigu neskaičiuosi laiko ir jėgų, JAV pasiekti gali net gerokai daugiau nei gimtinėje.

„Nuo mažų dienų aš norėjau gyventi Amerikoje ir tą svajonę dėliojau visą gyvenimą. Kai buvau mažiukas, dėliojau kaladėles arba žaisdavau mašinėlėmis. Štai ir išsipildė mano svajonė – esu Amerikoje ir dirbu su automobiliais“, – pasakoja Tautvydas.

JAV taip pat gyvenanti tinklalaidės autorė Collette įsitikinusi, kad pasiekti tikslų gali tik tada, kai daug dirbi.

Pranešimo žiniasklaidai autorių nuotr./Tautvydas Lukauskas ir tinklalaidės autorė
Pranešimo žiniasklaidai autorių nuotr./Tautvydas Lukauskas ir tinklalaidės autorė

Jai antrina ir Tautvydas. Jis sako, kad raktas į sėkmę – juodas darbas ir noras pasiekti užsibrėžtus tikslus: „Aš neskaičiuoju, kiek uždirbu. Mane veža tai, ką aš darau ir didžiausią laimę suteikia tai, kad aš galiu daryti tai, ką susiplanuoju ir ką įvykdau. Mano varomoji jėga – daryti tai, ką aš mėgstu. Pardavinėju, perku automobilius, jų dalis, filmuoju automobilius ir žmonos paskatintas vedu net instagramo profilį. Kartais atrodo, kad ta kasdienybė niekam neįdomi, tačiau pagal susidomėjimą ir sekėjų skaičių matau, kad žmonėms tikrai įdomu.“

Prabilo apie tamsiąją verslo pusę

Vyras pasakoja, kad plėtoti verslą jis pradėjo Lietuvoje, tačiau tada, 1990-aisiais metais, automobilių pardavimo rinkoje vyravo visai kitokios taisyklės, todėl jis, norėdamas jas pakeisti, čia nepritapo.

„Dirbau oficialiai, neslėpiau mokesčių, todėl niekam buvau neįdomus. Kai atsiskyriau nuo tų, kas dirbo nelegaliai, net buvau apšmeižtas, prasidėjo purvo drabstymas į mano pusę“, - apie juodąją verslo pusę kalba lietuvis.

Dabar šie laikai – jau praeityje. Vyras gyvena savo svajonių gyvenimą ir sako, kad pasiekti aukštumų gali tik tada, kai to labai nori.

Visą tinklalaidės „Once upon a time in America“ naujausią epizodą žiūrėkite "Youtube" kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas