Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
21:00

Apsimetė terapeute ir sugriovė moteriai gyvenimą: „Negalėjau išeiti iš kambario“

„Keletas pažįstamų man ją rekomendavo ir aš buvau įsitikinusi, kad pagaliau sulauksiu pagalbos. Dešimt metų kovojau su beprotišku nerimu ir tiesiog nebegalėjau daugiau taip gyventi“, – prisimena Gretė, kuri pasidalino, kaip prieš daugelį metų susidūrė su gana populiarios apsišaukėlės priėmimu.
Panikos ataka
Panikos ataka / Shutterstock.com

27 metų Gretė (vardas pakeistas – red. past.) prieš pasidalindama savo istorija su positemess.ee, ilgai svarstė. „Na, būti kvailai yra kvaila! Bet iš visos širdies tikiuosi, kad kas nors pasimokys iš mano klaidų ir nenueis tuo pačiu keliu“ – vylėsi mergina.

„Kiek save pamenu, nuo jaunystės kenčiu dėl didelio nerimo ir stiprių panikos priepuolių. Tai prasidėjo dar pradinės mokyklos pabaigoje, kai ėmiau vengti eiti į mokyklą, nes kaskart ten patekusi jausdavausi fiziškai blogai. Žinoma, galiausiai nuėjau pas psichologą ir psichiatrą, bet kadangi jau daug metų vartojau vaistus, nusprendžiau, kad tai padės“, – atviravo Gretė.

Giulia Bertelli / Unsplash/Nerimo priepuolis
Giulia Bertelli / Unsplash/Nerimo priepuolis

Vėliau kelių giminaičių rekomenduota mergina pradėjo ieškoti pagalbos kitur: „Tai turėjo būti mano visų bėdų sprendimas. Atrodė, kad psichologas man tikrai nepadės, o ir nenorėjau visą likusį gyvenimą vartoti vaistus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas