Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtiniame interviu Kastytis Kerbedis prabilo apie savo gyvenimą: „Išmokau prieš žmones pastatyti sieną“

„Turiu gyvenimo planą ateinantiems 6 metams. Per juos drebinsiu arenas, pas plastikos chirurgus remontuosiu savo išvaizdą, išleisiu visą Lietuvą sudrebinsiančią autobiografiją, o po to įsikursiu Los Andžele“, – jau šį sekmadienį portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prisipažins estrados legenda Kastytis Kerbedis.
Laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ filmavimo užkulisiai
Laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ filmavimo užkulisiai

Tai pirmasis dainininko interviu per pastaruosius ketverius metus. Bendrauti su žiniasklaida ir atvirauti apie savo gyvenimą nemėgstantis K.Kerbedis šįsyk vis tik padarė išimtį. „Jau seniai išmokau pastatyti sieną prieš žurnalistus, visokiausio plauko vadybininkus, man pataikauti bandančius ar apsukti aplink pirštą mėginančius žmones“, – į klausimą, kodėl vengia viešumos, nors jo koncertai surenka sausakimšas arenas, atrėžė scenos žvaigždė.

„Buvo laikai, kai mano šeimą ne tik apgavo, bet ir apvogė, o tai užaugino storą odą“, – netrukus pridūrė Kastytis, pasakodamas, kodėl tapo uždaru ir abejingu bet kokiems komentarams. O gandų apie jį visuomet sklandė daug ir įvairių: kad yra nesukalbamas, arogantiškas, gali išvis nepasirodyti savo koncertuose arba sukelti skandalą lygioje vietoje. „Arogantiškas buvau dar tuomet, kai pusė Lietuvos nė nebuvo gimusi“, – pusiau juokais, pusiau rimtai pareiškė K.Kerbedis.

Laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ filmavimo užkulisiai
Laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ filmavimo užkulisiai

Sėsdamas prieš filmavimo kameras, laidos vedėjui Edvardui Žičkui dainininkas pareiškė, kad tikisi sulaukti klausimų, kurių iki šiol jam niekas nėra uždavęs, arba į kuriuos niekuomet neatsakinėjo. „Nenoriu nuvalkiotų klišių, į kurias mane įspraudė žiniasklaida“, – sakė jis.

Kiek tiesos kalbose, kad K.Kerbedžio honorarai už pasirodymą siekia keliasdešimt tūkstančių, o jis pats renkasi, kur koncertuoti? Ar tikrai legendinis atlikėjas išgyvena dėl bėgančių metų ir bando taisyti jo išvaizdoje laiko paliekamus pėdsakus? Kodėl iki šiol gyvena Panevėžyje ir teigia nė už ką niekuomet nesikelsiantis nei į Kauną, nei į Vilnių? Daug klausimų – ir dar daugiau iki šiol negirdėtų atsakymų.

„Nors prašnekinti Kastyti buvo senas mano tikslas, bet prieš filmavimą šiek tiek nerimavau – juk, ne paslaptis, kad Kerbedis sunkiai prognozuojamas. Bet... viskas pavyko daugiau, nei gerai. Ir jo prašymas nesugadinti nuotaikos per interviu buvo įgyvendintas, o lengva įtampa kilo gal tik tuomet, kai dainininkas paprašė sustabdyti įrašą ir padaryti pertrauką“, – sekmadienio vakarą 20.00 val. eteryje pasirodysiančios laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ filmavimo užkulisius atskleidė jos kūrėjas E.Žičkus.

VIDEO: Edvardas Žičkus. Be ribų su Kastyčiu Kerbedžiu (Anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant