Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje Edvardas Žičkus. Be ribų – išskirtinis A.Jagelavičiūtės interviu: „Lankytis psichoterapijoje – jokia gėda. Ji man tikrai padeda!“

„Aš dažnai esu aplinkybių auka, nes esu isterikė, tai sudėkime mano stogo važiavimą, aplinkinių stogo važiavimą ir gaunasi geras vakarėlis“, – jau šį sekmadienio vakarą 20.00 val. portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ išskirtiniame interviu kalbės stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Netrukus 41-ąjį gimtadienį švęsiančios žvaigždės gyvenime šiuo metu vyksta daug permainų – ji paliko mados žurnalo vyriausiosios redaktorės darbą, tik ką įsigijo nuosavus erdvius namus pačiame sostinės centre, o praėjusi vasarą negailėjo triukšmingų istorijų jos gyvenime.

„Ko gero, esu vienintelė socialinių tinklų garsenybė, kuri nebijo savo nekentėjams duoti riebų atkirtį“, – sako Agnė ir čia pat priduria, kad per kelis dešimtmečius buvimo viešumoje ji neužsiaugino storos odos, kuri leistų nekreipti dėmesio į nuolatinius puolimus prieš ją.

Agnė laidos vedėjui prisipažins, kad jau seniai nutarusi nevaidinti tobulo gyvenimo socialiniuose tinkluose, todėl savo sekėjams, kurių turi šimtus tūkstančių, ji rodo tikrąją save. Neretai dėl to nukenčia, bet į kitų nuomonę stengiasi nereaguoti.

O jos atvirumui tikrai reikia nemažos drąsos. Kad ir viešam prisipažinimui, jog savo problemas sprendžia psichologo kabinete. „Terapija man padeda ir visai nebijau to garsiai pripažinti, – sako Agnė. – Esu vieniša mama, kuri rūpinasi ne tik sūnumi, namais, bet ir verslu. O tai nėra taip lengva, kaip daug kas mėgsta sakyti.“

Jos galvoje dabar sukasi daugybę naujų projektų, tad, prisipažįsta, kad paroje trūksta valandų visiems jiems įgyvendinti. Viena iš svarbiausių veiklų, kurių nutarė imtis – suburti nuo smurto nukentėjusias moteris ir su specialistų pagalba teikti joms reikiamą paramą. „Smurtas būna visoks – nebūtinai fizinis. Jis gali būti ir psichologinis, ir finansinis. Ne visada jį pastebi laiku arba, apskritai, pastebi. Todėl vienoms moterims atlaikyti smurtą yra labai sunku“, – sekmadienio laidoje kalbės Agnė.

Pastaraisiais mėnesiai, anot jos pačios, jos gyvenime daug kas pasikeitė: „Žmonės – taip pat.“

Drąsus ir atviras Agnės Jagelavičiūtės interviu su žurnalistu Edvardu Žičkumi – jau šį sekmadienio vakarą 20.00 val. portale 15min!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas