Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prabilęs krepšininkas Rolandas Alijevas: „Tai mano gyvenimo dėmė!“

Skandalų nuolat lydimas, bet ramybės gyvenime jau ne vienerius metus ieškantis Rolandas Alijevas ryžosi nelengvam interviu – jau šį sekmadienį 20.00 val. portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ nevengs atsakyti į pačius nepatogiausius klausimus.

O tokių per pastaruosius kelerius metus krepšininko karjerą baigusio, bet įsitvirtinti kaip treneris siekiančio vyro gyvenime susikaupė tikrai nemažai. Tiek dėl jo profesinį, tiek asmeninį gyvenimą nuolat lydinčių triukšmingų istorijų.

„Į jas specialiai tikrai nesiveliu, nei vienas skandalas man nei atvėrė naujų galimybių, nei padidino uždarbį“, - dėstys R.Alijevas. 36-erių sportininkas neslėps, kad visą laiką buvo per žingsnį nuo Lietuvos krepšinio vyrų rinktinės, bet patekti į ją kliudė per didelės ambicijos, o kartais ir kvailai nepamatuoti sprendimai.

Rolandas Alijevas laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“
Rolandas Alijevas laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“

„Tai juoda mano istorijos dėmė, kurios, deja, ištrinti negaliu“, - atsakys Rolandas į laidos vedėjo klausimą apie 2016 m. plačiai nuskambėjusią istoriją, kai krepšininkas buvo išmestas iš Utenos „Juventus“ komandos. Tada R.Alijevo pusėn skriejo kaltinimai dėl sutartų lošimų ir įtakos darymo rungtynėms. „Ar tu loši“, - jau šį sekmadienio vakarą jo tiesiai paklaus žurnalistas Edvardas Žičkus.

Pokalbis pasisuks ir apie jo asmeninį gyvenimą gaubiančias dėmes: skandalingas skyrybas su dainininke Goda Sabutyte, vengiamus mokėti alimentus ir tariamą įsilaužimą į buvusios žmonos socialinių tinklų paskyras. Dėl šios istorijos Rolandas net sėdo į teisiamųjų suolą. „Mane išteisino, bet niekam tai nebeįdomu, nes visi nori labiau prisiminti skandalą, nei jo baigtį“, - apmaudo neslėps pernai teismo nekaltu pripažintas sportininkas.

Nors iki šiol jam tenka išgirsti, kad Alijevo pavardę išgarsino ne pergalės krepšinio aikštelėje, o santuoka su pirmo ryškumo žvaigžde G.Sabutyte, pats Rolandas į tokius žodžius reaguoja ramiai: „Iki sutinkant buvusią žmoną buvau taupus, ramus žmogus“.

Merginų grupės narės ir krepšininko vestuvės buvo itin slaptos ir pompastiškos – gal dėl to sulaukė didžiulio ažiotažo. Kai po dešimtmetį įvyko netikėtos poros skyrybos, triukšmas kilo dar didesnis. Jo fone skambėjo kaltinimai neištikimybe. Tačiau sekmadienio vakarą pirmą kartą nuskambės dviprasmiški Rolando žodžiai: „Aš negalėjau susitaikyti su jos poelgiu, mes bandėme išsaugoti šeimą, bet užmerkti akis – ne man.“

Nutaręs sudėlioti visus taškus skandalingoje savo skyrybų istorijoje, buvęs krepšininkas neslėps, kad su Goda po skyrybų ne kartą nesusėdo pakalbėti ramiai, pabandyti nutraukti skandalų grandinę ir bent jau demonstruoti pagarbą vienas kitam dėl savo dviejų vaikų. „Ar tam turėjome progų? Taip. Ar tai padarėme? Ne. Ar aš to norėjau? Ne“, - kalbės Rolandas.

Ar santuokoje jis yra pakėlęs ranką prieš žmoną? Ar tikrai jis, kaip teigia Goda, žiniasklaidai išdavė paslaptį apie jos ir buvusio dainininkės Mios sutuoktinio – iš skandalų ir teismų neišlipančio – Nerijaus Antanavičiaus romaną? Šie ir dar daug kitų nepatogių klausimų eteryje nuskambės jau šį sekmadienio vakarą 20.00 val. portalo 15 min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas