Savitas interjeras, atpalaiduojanti atmosfera, kokybiškas maistas – esminiai dalykai, dėl kurių žmonės eina į „Mėsmalę“, o gauti čia laisvą staliuką pavyksta ne visada. Tuo tarpu paties Tomo verslo ir sėkmės istorija prasidėjo nuo pačios žemiausios pakopos: Didžiojoje Britanijoje plaunant indus. Kai nutarė imtis savo verslo Lietuvoje – drąsos reikėjo, tačiau ji pasiteisino su kaupu.
– Tomai, kaip jūsų gyvenime atsirado darbas šioje srityje – kavinėse, restoranuose?
– Viskas prasidėjo 2008 metais, tada buvau baigęs studijas ir šiek tiek dirbau Vilniuje. Kadangi prasidėjo ekonominė krizė, parašiau vienai draugei, dirbusiai Didžiosios Britanijos atostogų parkuose, kad ieškau darbo. Tada man buvo 19 metų, norėjau ir pakeliauti, pakeisti aplinką. Man tiko bet koks darbas. Ji parašė, kad kaip tik prie jūros esančiame bare yra laisva indų plovėjo vieta.
Man tiko. Jie tarsi ir laukė manęs, sutarėme dėl darbo, bet tiksliai nebuvome sutarę, kada atvažiuosiu. Išėjo kaip siurprizas: viena dieną su sunkiomis tašėmis, kuriose – lašiniai ir duona – atvėriau to baro duris.