Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip sustiprinti imunitetą, kad rudenį pavyktų išvengti ligų, kokiomis vertybėmis, atsakomybe, požiūriu gyvenime vadovaujasi viršelio veidas radijo ir televizijos laidų, renginių vedėja Gabrielė Martirosian, ką pėsčiųjų žygiuose, į kuriuos leidžiasi su šeima, atranda odontologė Ieva Bikelienė ir kaip neregys vilnietis Andžėjus Ravanas savo negalią pavertė supergalia.
Gabrielė Martirosian ir žurnalo JI Nr.38 / Roko Darulio ir Joanos Suslavičiūtės nuotr.
Gabrielė Martirosian ir žurnalo JI Nr.38 / Roko Darulio ir Joanos Suslavičiūtės nuotr.

Sužinokite, kodėl rudenį išleidžiame daugiau, ar galima neatsiklausus pasimėgauti kaimyno obuoliais, kaip atskirti depresiją po gimdymo nuo melancholijos ir ką verta žinoti apie vitaminų vartojimą.

Taip pat žurnale skaitykite, kokia apranga tinkamiausia į biurą (konsultavo stilistė ir dizainerė Natalija Stunžėnienė), kuo skiriasi makiažas socialinėje erdvėje ir realybėje (konsultavo vizažistė Viktorija Miliauskaitė), kaip sutvarkyti namus, kad visi daiktai turėtų savo vietą, kokius darbus rudenį atlikti sode bei gėlyne (konsultavo agronomas Tautvydas Gurskas), kuo paįvairinti pabodusius pusryčius, kaip gardžiai užmarinuoti alyvuogių ir užkonservuoti pomidorų (gamino ir patarė tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ Indrė Denisovienė).

Laisvalaikiui – testas apie viduramžius, ištrauka iš žurnalistės ir rašytojos Jurgitos Lieponės knygos „Kelias, pingvinai ir aš. „Camino Lituano“ dienoraštis“ bei pažintis su Lenkijos miestu Katovicais.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas