Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip suvaldyti mintis ir išvengti mąstymo klaidų, ką apie mamos vaidmenį, kintančias renginių tendencijas ir laisvalaikį su šeima pasakoja Laima Tamulytė-Stončė, kodėl miestą į kaimą iškeitė ir ką jame atrado Eliza Bielinė, kas lėmė, kad Rasa Stasiškė tapo budinčia globėja, kaip šią veiklą mato ji pati, o kaip – aplinkiniai.
Laima Tamulytė-Stončė ir žurnalo JI Nr.14
Laima Tamulytė-Stončė ir žurnalo JI Nr.14 / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sužinokite, ar smulkių monetų nebeliks, kaip išvengti sukčių pinklių, kodėl svaigsta galva, kokios ligos tyko sode, ką apie organizmo būklę galima spręsti iš dantų ir kiek poros gyvenime svarbus seksas.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip rinktis skėtį, kad jis būtų ir funkcionalus, ir stilingas, ką daryti, kad kūnas maloniai kvepėtų, kaip pasitelkus meną patekti į vaiko širdį, kokiais patarimais vadovautis, kad šįmet šilauogės derėtų (konsultavo apželdinimo kursų „Geltonas karutis“ organizatorė Lina Liubertaitė) bei kokių neįprastų patiekalų pasigaminti su kokakola arba su daigais.

Laisvalaikiu pasitikrinkite, ką žinote apie Lietuvos upes, perskaitykite asmeninę istoriją, nutikusią Kačerginėje, ir sužinokite, koks kaimas vadinamas vienu gražiausių Europoje.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius