Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Ką žvaigždės žada birželį kiekvienam Zodiako ženklui, kokias šeimynines akimirkas brangina Dalia Belickaitė ir kas ją paskatino kurti verslą, kokiais keliais iki šiandieninės laimės keliavo Danijoje gyvenimą kurianti Laura Dicevičiūtė ir kaip kavą penkerius metus jaukinosi kavinės savininkė Aistė Košienė.
Dalia Belickaitė ir žurnalo JI Nr. 22
Dalia Belickaitė ir žurnalo JI Nr. 22 / Monikos Remeikytės nuotr.

Sužinokite, ką daryti, jeigu nebegalioja vairuotojo medicininė pažyma, kaip elgtis, jeigu po skyrybų sutuoktinis draudžia pasilikti pavardę, kaip atpažinti menisko plyšimą ir apsisaugoti nuo legioneliozės, kokį poveikį kūnui turi skrydžiai lėktuvu ir ką daryti, kai sutrinka skrandžio veikla.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip elgtis miegamajame ištikus nemaloniam netikėtumui, kokią suknelę vilktis keliaujant į vasaros šventę, koks kremas geriausiai apsaugo nuo saulės, ar yra daržovių, augančių pavėsyje, ką gardaus pagaminti tėčiui Tėvo dienos proga, kokią šaltsriubę rinktis, kai pabosta įprasti šaltibarščiai (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ autorė Indrė Denisovienė).

Laisvalaikiu išspręskite testą apie filmus, perskaitykite jausmingą meilės istoriją ir pasidomėkite, kuo turistus labiausiai žavi Meksika.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius