Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Ką reikia žinoti ruošiantis atgauti jėgas sanatorijoje, kas įkvepia rūpintis savo sveikata sveikatingumo trenerę Brigitą Petrulę ir kokias svajones ji pildo, kaip, anot psichologės-psichoterapeutės Giedrės Žalytės, miškas padeda kiekvienam žmogui ir kokiais rankdarbiais lietuvius stebina Odeta Tumėnaitė-Bražėnienė.
Brigita Petrulė ir žurnalo JI Nr. 24
Brigita Petrulė ir žurnalo JI Nr. 24 / Linos Jushkės nuotr.

Sužinokite, kaip Joninėms ruošiasi lietuviai, kokių klaidų vengti po pertraukos grįžtant į darbą, kas turi sudaryti kelioninę vaistinėlę, kodėl negalima numoti ranka į širdies sveikatą ir kaip per menopauzę išlaikyti stiprius kaulus.

Taip pat žurnale skaitykite, kodėl vyresni turtingi žmonės ryžtasi mokėti gerokai jaunesniems už kompaniją, ką vilkėti per atostogas, kuo maitintis, kad oda būti sveika ir spindėtų, kaip auginti lianas (konsultavo VU botanikos sodo mokslininkė, lianų kolekcijos kuratorė Asta Abraitienė) ir ilgam atsikratyti šliužų, kokių patiekalų pasiruošti iš šiuo metu derančių braškių ir ką gaminti iš šviežių agurkų.

Laisvalaikiu išspręskite testą apie Lietuvos paukščius, perskaitykite meilės istoriją ir pasidomėkite, kokių nuotykių lietuviai patyrė viešėdami pas Amazonės džiunglių indėnus.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius